Wil jij hiervoor in aanmerking komen?

Omdat Servion iedereen een financieel goede toekomst gunt en wij het waarderen dat het beste advies van Nederland van mond tot mond gaat, krijg je van ons als blijk van waardering een cadeaubon t.w.v. € 50,00 van Restaurant KIR diner x bar wanneer jij iemand aandraagt als nieuwe relatie van Servion!

  1. Heel simpel: breng Servion Financieel Advies onder de aandacht bij je vrienden, kennissen of familie en vraag ze om eens met ons in gesprek te gaan omtrent zijn of haar verzekering-, hypotheek- of pensioenzaken.
  2. Komen wij met deze perso(o)n(en) in gesprek en wordt hij of zij een klant van Servion, dan nodigen wij jou uit om bij ons op kantoor langs te komen. Je krijgt dan als ambassadeur van Servion een cadeaubon t.w.v. € 50,00 als blijk van dank, die je kan besteden bij KIR diner x bar.
  3. Iemand aandragen?

Restaurant Kir

Voor wie KIR diner x bar niet kent… Het beste van elk seizoen. Elk jaargetijde heeft een eigen kaart, samengesteld rondom zes ingrediënten die passen bij de tijd van het jaar. Ervaar de ultieme seizoensgerechten, bereid met de beste verse ingrediënten van het moment. Of kies voor één van de klassiekers die je het hele jaar op de kaart vindt! Servion Financieel Advies gunt iedereen een fantastische avond bij Restaurant KIR diner x bar! Want jij bent goud waard!

Naar website

Momentje