Over Servion Financieel Advies

Servion Financieel Advies is in 2008 opgericht door Hendrik-Jan Spanjer en is gevestigd in het centrum van Wierden. Het doel is om een succesvol adviesbureau neer te zetten waar particulieren terecht kunnen voor financieel advies, gespecialiseerd in hypotheken. Service, betrouwbaarheid en kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Servion Hypotheken. Snelle service, persoonlijk en onafhankelijk advies en het streven naar een life time relationship onderscheidt Servion Hypotheken van andere financiële dienstverleners.

Omdat Servion Financieel Advies 100% adviesvrij is kan er altijd de laagste rente gegarandeerd worden. Je betaalt een vast bedrag voor het advies en de bemiddeling en wij zorgen dat je de beste en voordeligste hypotheek krijgt. Wij nemen graag zo veel mogelijk uit handen zodat je zo min mogelijk stress hebt bij de aankoop van je nieuwe huis. Wij zorgen voor een aankoopmakelaar en regelen de goedkoopste taxateur en notaris.

Het team

Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers.

  • Hendrik-Jan Spanjer (Financieel adviseur)
  • Conny Brus (Hypotheekspecialist)
  • Martijn Materek (Verzekeringsspecialist)

Kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service staat bij Servion Financieel Advies altijd voor op en wordt iedere dag weer nagestreefd door het hele team. Alle adviseurs beschikken over de vereiste diploma's zodat ze altijd optimaal advies kunnen geven. Financiele dienstverlening vergt persoonlijke aandacht. Mocht de situatie er om vragen dan staan we ook buiten kantooruren voor je klaar.

De klanten

Servion Financieel Advies adviseert iedereen die op zoek is naar eerlijk en transparant hypotheek advies. Of je nu starter, doorstromer of ondernemer bent, wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste hypotheek.

Kies je voor Servion Financieel Advies, dan kies je voor:

  • Altijd gegarandeerd de laagste rente
  • Een aanspreekpunt en gecertificeerde adviseurs
  • Altijd binnen 2 werkdagen een afspraak
  • 100% adviesvrij

Wat anderen zeggen over ons

 
Webdesign en optimalisatie door Design & Media Oldenzaal