Particuliere verzekeringen

Het in het hart van Wierden gevestigd, Servion Financieel Advies is uw moderne verzekeringspartner. Wij snappen dat veel keuzes niet gemakkelijk zijn, als het gaat om verzekeren. Veel beslissingen nemen namelijk financiële gevolgen met zich mee. Wilt u een rechtsbijstand verzekering, een opstalverzekering, een uitvaartverzekering of aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Dan zit u hier aan het goede adres. Als erkend bedrijf, kan Servion Financieel Advies u bijstaan en u helpen uw risico’s te beheren.

Waarom zijn wij uw moderne verzekeringspartner? Wij hebben namelijk onze eigen app voor onze klanten. Hierdoor kunt u altijd en overal bij uw documenten en leest u het laatste relevante nieuws. Als laatst begeleiden wij u zolang de relatie strekt van A tot Z!

Verzekeringen

U bedenkt het en wij regelen het. U betaald wellicht een hoge premie, maar is uw financiële risico hiermee wel volledig gedekt? Sluiten de clausules wel aan op uw wensen? Of heeft u verzekeringen die totaal overbodig zijn? Verzekeren is veel meer dan de standaardpolissen en dat begrijpen wij.

Doordat wij uw risico’s in kaart brengen weten wij precies waar u zich voor moet verzekeren. Daarnaast werken wij samen met ruim 80 verzekeringsmaatschappijen, hierdoor weten wij altijd een oplossing voor u te vinden.

Waarom starters voor ons kiezen?

Maak ook een GRATIS afspraak

  • Gratis en vrijblijvend eerste gesprek
  • Duidelijke en snelle communicatie
  • Binnen twee werkdagen een afspraak
  • Gespecialiseerd in startershypotheken
  • Altijd een geschikte hypotheek voor jou
  • Een beoordeling van 9.9 bij advieskeuze

Servion Hypotheken

Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl