Altijd het beste hypotheekadvies op maat

Kies je voor Servion, dan kies je voor hypotheekadvies op maat. Bij ons krijg je snel duidelijkheid over wat je kunt lenen en wat je maandelijkse kosten zijn voor een hypotheek. Waar wij verder veel waarde aan hechten is dat klanten snel bij ons terecht kunnen. Zo heb je bij ons altijd gegarandeerd binnen drie werkdagen een afspraak. Als je eenmaal hebt besloten dat je een huis wilt kopen is het natuurlijk fijn als de hypotheek ook snel rond komt.

Hypotheekadvies voor verschillende doelgroepen

Ben je een starter of heb je al een huis en wil je doorstromen naar iets groters? Het maakt voor ons niet uit wat voor een soort hypotheek je zoekt of voor welke prijs je een huis wilt kopen, wij kunnen je altijd adviseren.

Waarom je Servion moet kiezen voor het beste hypotheekadvies?

  • Wij geven altijd advies op maat
  • Je wordt volledig ontzorgt
  • We kunnen je altijd de voordeligste optie bieden

Zowel starters, doorstromers, oversluiters als ondernemers die een huis willen kopen zijn bij ons aan het juiste adres. Omdat we met vrijwel alle hypotheekaanbieders samen werken kunnen we je altijd de voordeligste optie aanbieden.

Totale begeleiding bij de hypotheekaanvraag

Bij Servion Groep nemen we je alles uit handen. Er komt zo veel kijken bij het kopen van een huis dat wij begrijpen dat jij je niet wilt bezighouden met het zoeken naar een aankoopmakelaar. Wij regelen de goedkoopste notaris, taxateur en zorgen dat je begeleid wordt door een aankoopmakelaar die verstand heeft van huizen. Jij kunt je bezig houden met de leuke dingen van een huis kopen zoals het uitzoeken van nieuwe meubels, vloer en verf.

100% adviesvrij

Servion is 100% adviesvrij, dit betekent dat wij vrij zijn in het adviseren van producten van verschillende verzekeringsmaatschappijen of financiële instellingen. Op deze manier kunnen wij zaken doen met instellingen waar jij als klant niet rechtstreeks zaken mee kunt doen. Dit heeft voor jou als grote voordeel dat wij een zeer ruim assortiment bieden en vaak ook de goedkoopste zijn.

Hypotheekadvies door ervaren adviseurs

Onze ervaren adviseurs staan altijd binnen drie werkdagen voor je klaar. Heb je overdag weinig tijd doordat je een drukke baan hebt? Geen probleem! Wij staan je ook buiten kantooruren voor je klaar om een adviesgesprek te voeren. Laat onze adviseurs je helpen bij de keuze voor de juiste hypotheek zodat jij je zonder stress kunt richten op de ‘leuke dingen’ van een huis kopen. Wil je precies weten wat onze werkwijze is? Bekijk dan het hypotheekadvies stappenplan voor meer informatie.

 
Realisatie door #wijleverenmooiwerk