Woning in Almelo kopen? Vraag een hypotheekadvies aan!

Heb je een droomhuis in Almelo gevonden, maar twijfel je of je deze kunt bekostigen? De hypotheekadviseurs van Servion Hypotheken staan voor je klaar, om je van persoonlijk advies te voorzien. Onder meer op basis van je huidige financiële situatie, je woonwensen en je baanzekerheid bepalen we wat je maximale hypotheekbedrag is. Zo weet je meteen of je droomhuis in Almelo gekocht kan worden met de hypotheek die je af kunt sluiten. Niet alleen kijken we wat je maximale hypotheekbedrag is, ook denken we graag met je mee over de meest geschikte hypotheekvorm. Past een lineaire hypotheek het beste bij je, of is een annuïteitenhypotheek wellicht interessanter?

Naast de hulp van onze hypotheekadviseurs bij het afsluiten van een hypotheek in Almelo of de omgeving hiervan, staan we ook voor je klaar als je een hypotheek wilt oversluiten. Het oversluiten van hypotheken is interessant als de rente voor het afsluiten van een hypotheek gedaald is. Waarmee mogen onze hypotheekadviseurs in Almelo jou helpen?

Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek in Almelo

Bij het oversluiten van een hypotheek wordt er een nieuwe hypotheek voor je afgesloten bij een andere hypotheekverstrekker. De rente bij deze nieuwe hypotheekverstrekker is lager dan de rente die je over je huidige hypotheek betaalt, waardoor je maandlasten zullen dalen. Wij werken samen met 98% van de Nederlandse hypotheekverstrekkers, waardoor we je in veel gevallen een aantrekkelijkere rente kunnen aanbieden. Wij maken graag een berekening voor je, om te kijken of het oversluiten van je lopende hypotheek ook voor jou interessant kan zijn.

Extra geld lenen voor energiebesparende verbouwingen

Wist je dat je meer geld op de waarde van je woning en je inkomen kunt lenen, als je dit gebruikt voor energiebesparende verbouwingen in huis? Denk aan het vervangen van enkelglas voor dubbelglas, het verbeteren van de isolatie tussen je muren of onder je dakbedekking, enzovoorts. Door hier extra geld voor te lenen hoef je minder uit eigen zak te betalen, waardoor je op sneller aan deze verbouwing kunt beginnen. Onze hypotheekexperts helpen je graag bij het berekenen van de extra lening, die je af kunt sluiten voor energiebesparende verbouwingen in je woning in Almelo. 

Advies over startershypotheken voor woningen in Almelo

De regelgeving omtrent de financiering van starterswoningen is steeds strenger geworden. In de komende jaren zal die regelgeving zelfs steeds strenger worden. Zo is de verwachting dat je een groter deel van de waarde van een woning uit eigen zak moet betalen. Als starter kan het zodoende interessant zijn om voor die aanscherping van de regelgeving een woning in Almelo te kopen. Starters hebben immers vaak beperkte financiële middelen als zij voor het eerst een huis aanschaffen. Onze hypotheekadviseurs denken graag met je mee over een geschikte startershypotheek voor de aankoop van je droomhuis in Almelo!

Meer weten over hypotheekzaken?

Wil je meer weten over hypotheekzaken als het af- en oversluiten van een hypotheek? Kijk eens tussen onze “veelgestelde vragen”, om te zien of je vraag al eerder aan onze hypotheekadviseurs gesteld is. Ook kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een eerste kennismaking.

 
Realisatie door #wijleverenmooiwerk