Een woning op het oog?
Gratis en vrijblijvend stappenplan

  Gratis adviesgesprek aanvragen

Startershypotheek

Het heeft even geduurd, maar eindelijk heb je jouw droomhuis gevonden. Je kunt niet wachten om je allereerste woning te kopen. Bij Servion Hypotheken zijn we gespecialiseerd in hypotheken voor starters. Vele starters zijn je voor gegaan, voor wie wij allemaal een passend advies hebben gegeven en alles uit handen hebben genomen. Door duidelijke communicatie, snel handelen en het wegnemen van angst en onzekerheid worden we door veel starters aanbevolen als hypotheekadviseur.

Hypotheekadvies voor starters

Heb jij alles snel voor elkaar? Dan zijn wij nóg sneller. Er komt veel kijken bij het aanvragen van een hypotheek. Alle documenten moeten in orde zijn zoals de laatste loonstroken, werkgeversverklaring, voorlopig koopcontract en dergelijke. Wanneer je deze snel kunt aanleveren doen wij er alles aan om voor jou als starter de hypotheek zo snel mogelijk rond te krijgen. Wil je een persoonlijk advies op maat en een garantie voor de laagste rente? Kies dan voor Servion als hypotheekadviseur voor starters. Wil je precies weten waar je aan toe bent?

Starterslening met vele voordelen

Ben je starter en zoek je een voordelige hypotheek met een lage rente? Laat Servion Financieel Advies je helpen en adviseren. Heb jij je droomhuis gevonden en wil je dat er snel actie ondernomen wordt? Bij Servion Hypotheken heb je altijd binnen twee werkdagen een afspraak. Tijdens het adviesgesprek worden er diverse hypotheekopties besproken zodat je als starter de beste keuze kunt maken.

Waarom starters voor ons kiezen?

Maak ook een GRATIS afspraak

  • Gratis en vrijblijvend eerste gesprek
  • Duidelijke en snelle communicatie
  • Binnen twee werkdagen een afspraak
  • Gespecialiseerd in startershypotheken
  • Altijd een geschikte hypotheek voor jou
  • Een beoordeling van 9.9 bij advieskeuze

Servion Hypotheken

Advieskeuze

Er werd goed geluisterd en met ons meegedacht

"Als starter is het niet makkelijk om in deze gekke woningmarkt een woning te vinden. Na wat onpersoonlijke gesprekken met banken, hebben we ervoor gekozen om samen met een financieel adviseur onze mogelijkheden te bespreken. Ons eerste gesprek met Servion voelde gelijk vertrouwd. Er werd goed geluisterd en met ons meegedacht. Ze nemen de tijd voor je en zaken worden op een fijne manier uitgelegd. De openheid, eerlijkheid (bijvoorbeeld over de prijs) en transparantie voelde goed aan. Het klantportaal werkt prettig, het geeft de te doorlopen stappen duidelijk weer. Het contact met de hypotheekadviseur is snel en hij heeft zelfs buiten werktijden tijd voor je. Wij hebben een prettige ervaring gehad en hebben geen spijt gehad van onze keuze."

Daphne en Lennard (Starters)

Neem contact
met ons op!

Wil je graag weten hoeveel je kunt lenen? Wil je weten welke hypotheek het beste bij jullie situatie past? Maak nu direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

  Afspraak maken

 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl