Woning kopen met een hypotheek in Hengelo

Je eerste woning kopen, voor veel mensen is het een droom die uitkomt! In de afgelopen jaren is het kopen van een woning echter niet makkelijker geworden. Er zijn steeds meer hypotheekvormen om de aankoop van een woning te kunnen financieren, de regelgeving over je eigen inleg bij de aankoop van een woning verandert, enzovoorts. Om de aankoop van je eerste woning vlekkeloos te laten verlopen, kan het fijn zijn om bijgestaan te worden door financieel experts op het gebied van hypotheken.

Ben je geïnteresseerd in een woning in Hengelo? Voor het aanvragen van een hypotheek voor deze woning kun je terecht bij de hypotheekexperts van Servion Hypotheken! Met een ruime ervaring voorzien wij je graag van advies over hypotheken in Hengelo en de omgeving hiervan.

Hypotheek afsluiten in Hengelo

De eerste stap bij het afsluiten van een hypotheek in Hengelo is het bepalen van je maximale hypotheekbedrag. Je wilt immers weten of je die prachtige woning wel kunt financieren met je/jullie huidige inkomen(s). Bij het berekenen van je maximale hypotheekbedrag spelen verschillende factoren een rol. Denk aan je maandelijkse inkomen, je baanvastheid, enzovoorts.

Wanneer we berekend hebben welk bedrag je kunt lenen voor de woning in Hengelo, geven we je een beter beeld van de hypotheekvormen waaruit je kunt kiezen. Past een lineaire hypotheek het beste bij je? Is een annuïteitenhypotheek wellicht interessant? Enzovoorts. Tot slot helpen we je bij het vinden van de startershypotheek met de laagste rente.

Woning verbouwen of uitbreiden in Hengelo

Niet alleen bij de aanvraag van een hypotheek in Hengelo voor een nieuwe woning kun je op onze hypotheekadviseurs rekenen. Ook bij de aanvraag van financiering voor een verbouwing of een aanbouw staan we voor je klaar! Hoe kom je aan voldoende liquide middelen voor de verbouwing van je woning? In welke mate zullen mijn maandlasten toenemen bij het afsluiten van een lening voor een verbouwing? Wat levert een investering in een duurzamere woning je op termijn op? Wij bieden je graag een overzicht van de mogelijkheden die je hierbij hebt.

Bestaande hypotheek oversluiten

Door de verlaging van de rente in de afgelopen jaren, kan het aantrekkelijk geworden zijn om je hypotheek te laten oversluiten. Bij het oversluiten van een hypotheek in Hengelo sluiten we een nieuwe hypotheek af bij een goedkopere hypotheekverstrekker, om daarmee je huidige hypotheek in een keer af te lossen. De maandlasten van je nieuwe hypotheek zullen in dit geval lager liggen dan de maandlasten van je vorige hypotheek, waardoor je er iedere maand op vooruitgaat. Of het oversluiten van een hypotheek ook voor jou interessant kan zijn, zoeken onze hypotheekexperts graag voor je uit!

Meer weten over hypotheken?

Wil je meer weten over hypotheken voor een nieuwe woning in Hengelo, of voor een verbouwing van je bestaande woning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van het af- of oversluiten van hypotheken door te spreken.

 
Webdesign en optimalisatie door Design & Media Oldenzaal