Speciale hypotheken

Nieuwbouwhypotheek

Een nieuwbouwhypotheek neemt vaak wat meer tijd in beslag, naast alle zaken die je moet beslissen qua bouw en keuken, badkamer en dergelijke krijg je ook te maken met een bouwdepot, dubbele maandlasten, bouwrente, grondrente enzovoorts. Hiervoor kun je maar beter een specialist in de arm nemen. Servion heeft zeer veel ervaring met de financiering en de begeleiding van deze trajecten.

Hypotheek voor ondernemer/zzp-er

Ben je tenminste 1 jaar ondernemer dan zijn er al mogelijkheden om een hypotheek te krijgen. Als ondernemer lever je de jaarcijfers en aangiften inkomstenbelasting, opgesteld door een boekhouder of accountant aan. Indien mogelijk van de laatste 3 jaren. Uiteraard is legitimatie, het getekende koopcontract, het taxatierapport en dergelijke ook van belang.

Duurzaamheidslening

Een duurzaamheidslening wordt vaak via ons kantoor afgesloten bij nieuwbouw en verbouw om energiebesparende maatregelingen te treffen. In sommige gevallen kun je hierdoor ook extra lenen op je inkomen en op de waarde van de woning. 

Er zijn hier legio mogelijkheden, kortom werk voor een hypotheekspecialist.

CPO (collectief bouwen)

Je ziet het steeds meer, samen bouwen en daardoor lagere kosten, je zoekt samen een notaris, een bouwer. Er komt veel bij collectief bouwen kijken, Servion kan je hierbij adviseren en begeleiden.

Fiscaal geruisloze overvoer

Een term die bij veel mensen niet bekend is, het betekent dat je de reeds lopende spaarhypotheek geheel intact laat maar wel verhuist naar een andere hypotheekverstrekker. Soms is dit de voordeligste optie, maar ook regelmatig niet, belangrijk is hier een goed advies waardoor je een bewuste keuze kunt maken. Servion kan je hier prima in begeleiden.

Restschuldfinanciering

Steeds meer verstrekkers bieden een restschuldhypotheek aan, de meeste gaan tot 115% van de marktwaarde van de nieuwe hypotheek, gemaximeerd op 75.000 euro. Servion heeft veel ervaring in het adviseren omtrent restschuldfinanciering.

Onderhoudscontracten hypotheek (bijv daling tijdens rentevastperiode)

Veel mensen zien een onderhoudscontract in eerste instantie niet zitten. Juist een onderhoudscontract kan je veel geld opleveren tijden de looptijd van de hypotheek.

Hieronder een aantal beloften:

  • 1 keer per 2,5 jaar een onderhoudsgesprek
  • Bij hypotheken zonder Nationale Hypotheek Garantie renteverlaging tijdens de rentevastperiode.
  • Een duidelijke lijst met punten wanneer jij contact met Servion moet opnemen, denk hierbij aan gezinsuitbreiding, ander werk, andere pensioenuitvoerder, advies einde rentevast periode, kinderen uit huis etc.
  • Advies einde rentevastperiode (renteherziening)

Een belangrijk moment, je rentevastperiode eindigt, je mag een nieuwe rentevastperiode kiezen, of je voor lang of kort kiest hangt af van bijvoorbeeld de leeftijd van je kinderen, of je risico wilt en kunt lopen, de rentestand etc. Bij Servion geven wij hier dagelijks advies over.

Hypotheek voor verhoging bestaande hypotheek

Je wilt verbouwen of mischien wel een gedeelte van de overwaarde opnemen. Voor senioren zijn er langzamerhand weer mogelijkheden om de overwaarde te benutten. Servion adviseert je hier graag in. Onze assistent makelaar helpt je graag bij de aankoopbemiddeling, vervolgens kan hij je indien gewenst ook van een goed hypotheekadvies voorzien. 

Schenk/leenconstructies

De adviseurs van Servion zijn op de hoogte van de fiscaliteiten rondom schenken en lenen door (groot) ouders, laat je door ons adviseren.

Inwoning ouders

Ook deze vorm van samenwonen komt steeds meer voor, aan deze financieringsaanvragen zitten tal van haken en ogen, bespreek ze met een adviseur van Servion

Buitenlandse nationaliteit

Ben jij Turks of Armeens en heb je de voorkeur voor een adviseur die jouw taal spreekt, Servion heeft de juiste adviseur voor jouw.

Echtscheiding; beeindiging relatie (ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid)

Wanneer je relatie eindigt dan moet er op hypotheekgebied veel geregeld worden, Servion is hierin zeer ervaren, laat je uitgebreid inlichten door een van onze adviseurs.

Arbeidsongeschikten; wajong-ers, wia gerechtigden en Wao-ers

Ook wanneer je arbeidsongeschikt bent zijn regelmatig toch mogelijkheden voor een hypotheek.
Servion heeft veel klanten welke (deels) arbeidsongeschikt zijn.

Moeilijk te verzekeren door ziekte

Ook al ben je ziek, of ziek geweest, vaakt is er toch een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, deze verzekeringen zijn bijna altijd een voorwaarde voor een hypotheek.

Ondernemer

Voor ondernemers zijn er legio mogelijkheden, bij Servion kun je zelfs terecht als je nog maar 1 jaar ondernemer bent.

Borgstelling ouders

Je hebt je droomhuis gezien, maar kunt hem niet helemaal financieren, vraag dan bij Servion naar de voorwaarden voor borgstelling, er is meer mogelijk dan je denkt.

Familiebank

Je (groot) ouders hebben voldoende geld over om aan je te lenen, vraag Servion waar je op moet letten! Wanneer heb je wel en wanneer heb je geen recht op rente-aftrek.

Tijdelijke contracten met en zonder intentieverklaring

Indien je een tijdelijk arbeidscontract hebt, is dat geen belemmering voor een hypotheek.
Ook zonder intentieverklaring behoort een hypotheek tot de mogelijkheden.

Nul uren contracten

Zelfs 0 uren contracten zijn geen belemmering bij Servion voor een aanvraag voor een hypotheek

Uitzendkrachten

Ben je uitzendkracht, ook bij een fase A of 1 contract heeft Servion mogelijkheden voor je.

Gedetacheerden

Ben je gedetacheerd, Servion heeft mogelijkheden voor je mits je drie jaren achtereenvolgend gewerkt hebt of een vast of tijdelijk contract met intentie hebt.

PGBB

Ontvang je een persoonsgebonden budget dan kun je op dit inkomen in veel gevallen een hypotheek krijgen. Vraag een adviseur van Servion

Recreatiepanden

Een recreatiepand financieren kan via Servion, je moet dan wel een gedeelte met eigen geld of consumptief financieren.

Expats

Je zit tijdelijk in Nederland, je bent uitgezonden door je werkgever, ook hier zijn mogelijkheden bij Servion.

Buitenlands inkomen

Je werkt bijvoorbeeld in Duitsland maar woont in Nederland, laat je goed voorlichten door een adviseur van Servion. Let op, de 'normale' verstrekkingsnormen gelden hier niet.
 

Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk.nl