Hypotheekadvies bij de aankoop van een woning in Enter

Om je droomhuis in Enter te kunnen bekostigen, is het afsluiten van een hypotheek voor veel mensen onvermijdelijk. Bij het afsluiten van een hypotheek komt er echter zoveel op je af, dat het lastig is om het overzicht te bewaren. Denk aan de wirwar aan hypotheekvormen waaruit je kunt kiezen, de ingewikkelde regelgeving op het gebied van de financiering van woningen, enzovoorts. De hypotheekadviseurs van Servion Hypotheken staan voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien.

Niet alleen helpen we je bij het vinden van een geschikte hypotheek voor je nieuwe woning in Enter, ook denken we graag met je mee over de mogelijkheid om een bestaande hypotheek te oversluiten. Het oversluiten van een hypotheek kan resulteren in lagere maandlasten. Met welke hypotheekzaken mogen onze hypotheekexperts jou helpen?

Hypotheek voor nieuwe woning in Enter

Wanneer je voor het eerst een hypotheek afsluit voor een woning in Enter, dien je met verschillende factoren rekening te houden. Denk aan de maandlasten die een hypotheek met zich meebrengt, de verschillende aflossingsvormen van hypotheken, enzovoorts. Onze ervaren hypotheekadviseurs denken graag met je mee over de meest geschikte hypotheekvorm. Ook kunnen we je maximale hypotheekbedrag berekenen, zodat je een goede inschatting hebt van de woning die je kunt kopen als starter.

Besparen door hypotheek over te sluiten

Een hypotheek oversluiten betekent dat je een nieuwe hypotheek afsluit tegen een lagere rente, om je lopende hypotheek in een keer af te kunnen lossen. De lagere rente maakt dat je maandlasten als gevolg van het oversluiten van de hypotheek zullen dalen. Zo houd je aan het eind van de maand geld over voor andere leuke dingen. Servion Hypotheken werkt met 98% van de Nederlandse kredietverstrekkers samen om je de meest gunstige hypotheekrente te kunnen bieden.

Meer lenen door energiebesparende verbouwingen

Mocht je overwegen energiebesparende verbouwingen uit te voeren in je nieuwe woning in Enter, dan kan het verstandig zijn om hier rekening mee te houden bij je hypotheekaanvraag. Je kunt namelijk meer geld lenen over de waarde van je woning en inkomen, wanneer je dit geld gebruikt voor energiebesparende verbouwingen in huis. Een verbetering van de isolatie zorgt er daarbij voor, dat je op jaarbasis minder geld kwijt bent aan je energierekening.

Direct hypotheekadvies in Enter op maat?

Ben je benieuwd op welke manier onze hypotheekadviseurs in Enter jou kunnen helpen bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek? Wil je meer weten over de voorwaarden voor het lenen van extra geld voor energiebesparende maatregelen? Neem geheel vrijblijvend contact met onze hypotheekexperts op voor een eerste kennismaking.

Tip: kijk ook eens tussen onze “veelgestelde vragen”! Hier vind je een duidelijk antwoord op tal van vragen rondom uiteenlopende hypotheekzaken. Zo krijg je al snel een beter beeld van de verschillende hypotheekvormen, de regelgeving omtrent het afsluiten van hypotheken, enzovoorts.

 
Webdesign en optimalisatie door Design & Media Oldenzaal