Ontvang vrijblijvend advies over
Kostbaarhedenverzekering

Kostbaarhedenverzekering

Wil jij je kostbare spullen, zoals je sieraden, elektronica of filmapparatuur, wereldwijd verzekeren tegen schade, verlies of diefstal? Dat kan met de kostbaarhedenverzekering.

Wil jij je kostbare spullen, zoals je sieraden, elektronica of filmapparatuur, wereldwijd verzekeren tegen schade, verlies of diefstal? Dat kan met de kostbaarhedenverzekering.

Wat zien wij veel in de praktijk? Vaak wordt erbij verlies of diefstal van één van bovengenoemde bezittingen geprobeerd, om dit te declareren via de inboedelverzekering. Helaas, moeten we dan vaak de schade afwijzen, omdat op een inboedelverzekering alleen zaken in huis zijn verzekerd. Gelukkig is hier dus een oplossing voor, namelijk de kostbaarhedenverzekering.

Een kostbaarhedenverzekering kan alleen worden afgesloten in combinatie met een inboedelverzekering.

Wat zijn kostbaarheden?

Bij kostbare bezittingen moet je denken aan, sieraden, horloges, muziekinstrumenten, foto- en filmapparatuur, gehoorapparaten, antiek, kunststukken en dergelijke.

Als er iets gebeurt met je verzekerde kostbare eigendom, en je hebt schade, dan krijg je een vergoeding. Je ontvangt bijvoorbeeld de reparatiekosten of een vergoeding om het voorwerp te kunnen vervangen.
Hoeveel de vergoeding is, is afhankelijk van de waarde die is verzekerd. Dat is meestal de nieuwwaarde: het bedrag dat nodig is om het voorwerp nieuw te kopen. Maar bij juwelen en kunstvoorwerpen kan ook de taxatiewaarde zijn verzekerd.

Mobiele elektronica

Voor mobiele elektronica zoals laptops, smartphones, tablets, medische apparatuur en dergelijke is het mogelijk om een inboedelverzekering uit te breiden met een aanvullende elektronicaverzekering. Je mobiele elektronica is dan ook buiten je woonhuis (in Nederland) verzekerd tegen schade door diefstal of materiele beschadiging als gevolg van een van buiten komend onheil.

Let op: de dekking kan per verzekeraar verschillen.

Heb jij nu kostbaarheden in je bezit die je graag wilt verzekeren voor het geval dat er wat mee gebeurt? Neem dan contact op met onze adviseurs voor het beste advies!

Terug naar overzicht

Neem contact
met ons op!

Zorg dat jouw (financiële) toekomst gezond is en blijft, neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

  Afspraak maken

Waarom starters voor ons kiezen?

Maak ook een GRATIS afspraak

  • Gratis en vrijblijvend eerste gesprek
  • Duidelijke en snelle communicatie
  • Binnen twee werkdagen een afspraak
  • Gespecialiseerd in startershypotheken
  • Altijd een geschikte hypotheek voor jou
  • Een beoordeling van 9.9 bij advieskeuze

Servion Hypotheken

Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk.nl