Referenties

Laat je behoeften ons doel worden want Servion Financieel Advies heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van financieel advies en zijn gespecialiseerd in hypotheken. Uit ervaringen van klanten weten we dan ook dat je als klant daarvan kunt profiteren.

Van bijvoorbeeld aankoop eerste woning,oversluiten van de hypotheek, financieel advies tot en met de verzekeringen. Daarnaast bieden we servicecontracten voor het onderhoud van je eigen hypotheek. De medewerkers van ons kantoor zijn zich goed bewust van de uiteenlopende uitdagingen en we werken voor je met toewijding, ijver en passie!

Ik ben geweldig geholpen

9

Ik ben geweldig geholpen. Er was altijd tijd voor mij als ik vragen had. Ben ook super blij met de aankoop van mijn eerste woning. Mocht ik in de toekomst ooit een andere woning willen kopen ga ik zeer zeker weer naar Servion.

S. van Tellingen

Warm en waardevol contact/advies!

9

Nadat we een huisje op het oog hadden, ons eerste hypotheekadviesgesprek gehad. Nadat ons bod geaccepteerd werd, werd alles in gang gezet. Omdat de bank niet altijd mee werkte, waardoor er wat vertraging optrad, even in de zenuwen gezeten. Servion bood hierin altijd een luisterend oor, maar ook bemoedigende woorden. We hebben het contact met hen als zeer prettig ervaren en hebben een goede stap voor in de toekomst gezet, mede dankzij Servion! Top dus!

Anoniem

Top adviseur, betrouwbaar, goede dienstverlening

10

Na het eerste gesprek was ik gelijk enthousiast. Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden. Eerlijk advies en heel betrouwbaar. Verder staan ze altijd voor je klaar en nemen ook contact met je op voor de gang van zaken. Een echte aanrader.

Arman

Servion is een zeer berokken bedrijf!

9

Ik ben zo goed geholpen dat ik direct mijn neef heb doorverwezen naar Servion. Het is een zeer betrokken bedrijf, doet er alles aan om het beste voor de klant er uit te halen, snelle service en altijd bereikbaar! echt geweldig!

Anoniem

Goed geregeld

8

Prettig en vlot geregeld. Nadat we onze droomwoning hadden gezien hadden we snel zekerheid over de financieringsmogelijkheden.

Remy vd Pas

Goed en behulpzaam

8

Alles wordt goed voor je geregeld. In mijn situatie was hier ook de starters lening van toepassing Ook zijn ze erg vriendelijk, worden de beloftes goed nageleefd en is het contact goed.

Job ter Haar

 
Webdesign en optimalisatie door Design & Media Oldenzaal