Wil jij een huis kopen in Wierden?

Wanneer je een huis in Wierden wilt kopen dan staat je heel wat te wachten. Zoeken op funda, jezelf inschrijven bij de makelaars in Wierden is zeker aan te raden. De mogelijkheden op het gebied van hypotheken zijn oneindig, maatwerk is hier noodzakelijk. Vaak verdwaal; je door alle informatie die er op internet te vinden is. De hypotheekexpert van Servion hypotheken geeft jouw graag een goed hypotheekadvies voor je nieuwe thuis in Wierden.

Hypotheek Zuidbroek

Ben je starter op de woningmarkt en heb je interesse in een nieuwbouw woning in Wierden?

Voor starters is het een erg goede tijd om de eerste woning te kopen. Er is wellicht een stuk meer mogelijk dan je denkt. Ook is de rente momenteel nog erg laag.

Denk ook eens aan een borgstelling door je ouders of iemand anders. Hiermee vergroot je de kans om voldoende hypotheek te krijgen. Of misschien willen je ouder wel belastingvrij schenken.

De overheid heeft de schenkingsmogelijkheden behoorlijk verruimd, voor kinderen die hun eerste woning aankopen, of een verbouwing wensen.

Energiebespaarlening in Wierden biedt mogelijkheden

Wil jij je huidige of nieuwbouwwoning energiezuinig maken in Wierden dan zijn er veel mogelijkheden. In de meeste gevallen kun je door deze besparingen zowel meer op je inkomen als meer op de waarde van je woning lenen. Dat betekent dat er minder eigen geld ingelegd moet worden.

Je hypotheekadviseur in Wierden

Servion hypotheken is gevestigd op een zeer herkenbare plek bij jouw in Wierden. Vanzelfsprekend is elke hypotheekadviseur ervaren en tenminste Erkend Hypotheekadviseur. Je bent hierdoor verzekerd van een passend hypotheekadvies en hulp gedurende het gehele traject. Vanzelfsprekend komen alle mogelijke gebeurtenissen in je leven hierbij aan bod. Op deze manier weet je je verzekerd van een hypotheek die exact bij jouw past, dat geeft een prettig gevoel!

Advies over oversluiting van je hypotheek in Wierden

Denk je aan oversluiten van je hypotheek? In Wierden vind je bij Servion hypotheken onafhankelijk advies. Dat betekend dat we samen kijken naar jouw sitiuatie en welke hypotheek hier het best bij past. Wij kunnen je 98% van alle Nederlandse hypotheekverstrekkers aanbeiden, dus qua keuze zit het meer dan goed. De laagste rente is een logisch gevolg hiervan.

Droomhuis gevonden in Wierden

Heb je je droomhuis gevonden op het Zuidbroek, het Hooiland of misschien in de Weuste? Of heb je vragen? Informeer gerust op de manier hoe jij het wenst.

Maak direct een afspraak

 
Webdesign en optimalisatie door Design & Media Oldenzaal