Hypotheek in Vroomshoop afsluiten na passend hypotheekadvies

Sta je op het punt je droomwoning in Vroomshoop te kopen? In dat geval zal het afsluiten van een hypotheek onvermijdelijk worden voor een grote groep mensen. De wirwar aan hypotheekvormen heeft dit echter niet makkelijker gemaakt. Moet ik voor een annuïteitenhypotheek kiezen, of past een lineaire hypotheek het beste bij mij? Hoe verzeker ik mijzelf van een gezonde financiële basis richting de toekomst als starter? Het zijn simpele vragen waar het antwoord vaak erg lastig op te vinden is. De hypotheekadviseurs van Servion Hypotheken staan voor je klaar om hulp te bieden bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Niet alleen bieden onze ervaren hypotheekexperts in Vroomshoop hulp bij het afsluiten van een hypotheek. Ook voor het oversluiten van lopende hypotheken kun je bij ons terecht! Of wat te denken van hypotheekadvies over het uitvoeren van energiebesparende verbouwingen?

Als starter een huis in Vroomshoop kopen

In de afgelopen jaren is de regelgeving omtrent het afsluiten van een hypotheek voor starters steeds verder aangescherpt. Zo kan je voor verbouwingen in je nieuwe woning geen extra hypotheek meer afsluiten, waar dit voorheen nog wel kon. Het ligt in de lijn der verwachting dat deze regels in de komende jaren enkel nog verder zullen worden aangescherpt. Hypotheekadvies van ervaren hypotheekadviseurs in Vroomshoop kan in dit geval wenselijk zijn, om een weloverwogen beslissing te kunnen maken.

Lopende hypotheek oversluiten interessant?

Heb je al eens overwogen je lopende hypotheek te laten oversluiten? In de jaren na het afsluiten van je hypotheek voor de aankoop van een woning in Vroomshoop kan de hypotheekrente gedaald zijn. Door je hypotheek te laten oversluiten wordt er een nieuwe hypotheek tegen een lagere rente afgesloten. Met deze nieuwe hypotheek kan je bestaande hypotheek in een keer worden afgelost. Zo zullen je maandlasten verlaagd worden en houd je aan het eind van iedere maand geld over!

Meer geld lenen voor verduurzaming van woning

Zoals eerder in dit artikel al werd aangegeven is het mogelijk om extra geld te lenen over de waarde van je woning of je inkomen, als je dit gebruikt voor een verduurzaming van je woning. Zorg bijvoorbeeld voor een verbetering van de isolatie in huis! Een betere isolatie draagt bij aan een lager energieverbruik, wat goed is voor milieu en klimaat. Daarbij ben je op deze manier minder geld kwijt aan energiekosten op jaarbasis.

Direct advies over hypotheekzaken

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, voor passend advies over uiteenlopende hypotheekzaken. Ook kun je terecht op onze “veelgestelde vragen”-pagina, waar je het antwoord vindt op de meest voorkomende vragen van mensen die een hypotheek willen afsluiten of oversluiten.

 
Webdesign en optimalisatie door Design & Media Oldenzaal