Hypotheek in Rijssen aanvragen voor nieuw huis

Voor het kopen van een nieuwe woning in Rijssen hebben veel mensen een hypotheek nodig. Door het grote aantal hypotheekvormen en de steeds uitgebreidere regelgeving omtrent financieringen, is het niet altijd even gemakkelijk om de meest geschikte hypotheek te vinden. Servion Hypotheken in Rijssen en de omgeving hiervan staat voor je klaar om hulp te bieden! Onze ervaren hypotheekadviseurs voorzien je graag van persoonlijk advies over de meest geschikte hypotheekvorm voor de aanschaf van een nieuwe woning in Rijssen.

Echter bieden wij niet enkel hulp bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek in Rijssen. Ook helpen we je bij het oversluiten van een bestaande hypotheek en het in orde maken van de financiering voor een verduurzaming van je woning.

Tip: kijk eens tussen onze “veelgestelde vragen” om antwoord te krijgen op een groot aantal vragen rondom uiteenlopende hypotheekzaken!

Startershypotheek aanvragen in Rijssen

Als starter zal je nog niet de financiële middelen hebben om een starterswoning volledig zelf te financieren. Het aanvragen van een startershypotheek maakt dat je de woning alsnog kunt kopen! Bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek dien je echter met een groot aantal factoren rekening te houden. Denk aan de maandlasten die een bepaalde hypotheek met zich meebrengt, de manier van aflossen bij verschillende hypotheekvormen, enzovoorts. De eerste keer een hypotheek aanvragen kan behoorlijk spannend zijn, waardoor enige hulp mogelijk gewenst is. Onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar om je deze hulp te bieden!

Lopende hypotheek oversluiten in Rijssen

Naast de mogelijkheid om een nieuwe hypotheek af te sluiten voor het kopen van een woning in Rijssen, kan ook het oversluiten van een hypotheek interessant voor je zijn. Het oversluiten van een hypotheek kan leiden tot lagere maandlasten. Wij berekenen graag voor je of het oversluiten van je lopende hypotheek voor een besparing op je maandlasten zorgt. Doordat wij met 98% van de Nederlandse hypotheekverstrekkers samenwerken, kunnen we je vrijwel altijd een zeer gunstige rente aanbieden bij het af- of oversluiten van hypotheken.

Tip: maak alvast een hypotheekberekening op onze website, om te zien of het oversluiten van je lopende hypotheek voor een woning in Rijssen interessant voor je kan zijn. 

Energiebesparende verbouwingen in huis uitvoeren

Om jaarlijks te kunnen besparen op je energierekening, kan het interessant zijn om energiebesparende verbouwingen uit te voeren. Een energiebesparende verbouwing is relatief eenvoudig te financieren, doordat deze verbouwingen je het recht geven om een hoger bedrag te lenen op de waarde van je woning en je inkomen. Zo hoef je een minder groot deel van deze verbouwing uit eigen zak te financieren en kun je zodoende sneller van start gaan! 

Direct advies over hypotheken in Rijssen?

Ben je benieuwd wat onze hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Wij denken graag met je mee over de meest geschikte hypotheekvorm voor de aanschaf van een nieuwe woning, de mogelijkheden van het oversluiten van een hypotheek, enzovoorts.

 
Webdesign en optimalisatie door Design & Media Oldenzaal