Hypotheek afsluiten in Oldenzaal

Een hypotheek afsluiten voor het kopen van een woning in Oldenzaal lijkt op voorhand wellicht makkelijker, dan dit in de praktijk is. Tijdens je zoektocht naar een geschikte hypotheek verdwaal je in de wirwar aan hypotheekvormen en regels. Hoe weet je of een hypotheek bij je past? Hoe voorkom je dat je maandlasten straks te hoog worden? Op welke manier kun je rekening houden met het eventuele verlies van je baan bij de aanvraag van een hypotheek? Enzovoorts. 

Servion Hypotheken staat voor je klaar om je van passend advies te voorzien op het gebied van hypotheken in Oldenzaal en de omgeving hiervan. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken! 

Een nieuwe hypotheek in Oldenzaal afsluiten

Als starter kan het interessant zijn om in deze tijd een nieuwe woning te kopen. De rente staat laag en de regels voor het afsluiten van een hypotheek zullen ingewikkelder worden in de komende jaren. Zo moet je alle naar verwachting een steeds groter deel van de aankoop van een nieuwe woning zelf financieren in de komende jaren. Als starter heb je vaak nog niet de liquide middelen om je droomhuis te kunnen kopen als de regelgeving inderdaad verandert! Onze hypotheekexperts voorzien je graag van advies, over de mogelijkheden die je als starter hebt. 

Tip: informeer eens bij je ouders of zij wat voor een borgstelling voelen! Met een borgstelling wordt het makkelijker om de benodigde financiering rond te krijgen voor de aankoop van je starterswoning in Oldenzaal.

Bestaande hypotheek oversluiten in Oldenzaal

Wellicht heb je in het verleden al een hypotheek afgesloten voor de aankoop van een woning. Door de lagere rentestand kan het oversluiten van je hypotheek interessant geworden zijn, om te besparen op je maandlasten. Onze hypotheekadviseurs maken een berekening voor je, om te achterhalen of het oversluiten van een hypotheek ook voor jou interessant kan zijn. 

Wij werken samen met 98% van de Nederlandse hypotheekverstrekkers, waardoor we je vrijwel zeker van de laagst mogelijke rente kunnen laten profiteren bij een hypotheek in Oldenzaal. 

Meer weten over hypotheken? 

Ben je benieuwd wat de hypotheekadviseurs van Servion Hypotheken voor jou kunnen betekenen? Wil je weten of het af- of oversluiten van een hypotheek in Oldenzaal interessant voor je is? Ben je van plan om te gaan verbouwen, maar krijg je de financiering niet rond? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, voor een eerste kennismaking. Samen zorgen we dat je een verantwoorde keuze maakt, zonder dat je dromen onhaalbaar worden! 

Tip: kijk ook eens tussen de veelgestelde vragen op onze website! Hier vind je veel meer informatie over hypotheekvormen, het af- en oversluiten van hypotheken, enzovoorts. 
 

 
Webdesign en optimalisatie door Design & Media Oldenzaal