Nazorg Servion Financieel Advies

Een huis kopen is voor veel mensen een belangrijke stap. Er komt veel bij kijken en we horen vaak dat mensen het fijn vinden om een vaste adviseur te hebben. Normaal gesproken betaal je een vast bedrag voor het hypotheekadvies en de bemiddeling. Wat er in die dertig jaren daarna gebeurt mag je zelf oplossen. Met ons hypotheek abonnement staan wij tijdens de gehele looptijd van de hypotheek voor je klaar. Op ieder gewenst moment kunnen we je adviseren of begeleiden.

Voordelen van onze hypotheek abonnementen

  • Iedere 2,5 jaar een persoonlijk gesprek
  • Proactief geïnformeerd worden over veranderingen in sociale wetgeving
  • Advies bij gebeurtenissen of veranderingen in persoonlijke situatie

Informatie over sociale wetgeving

Kies je voor een hypotheek abonnement dan kun je niet alleen te allen tijde advies krijgen, je wordt door ons ook proactief geïnformeerd over veranderingen in de sociale wetgeving. Veranderd er iets in je persoonlijke situatie zoals je gezinssamenstelling. Of kom je in aanmerking voor loonsverhoging? Dan verandert er mogelijk ook iets in je hypotheek of maandelijkse kosten. Wij adviseren je bij dergelijke veranderingen.

Periodiek gesprek

We nodigen je iedere 2,5 jaar uit voor een gesprek. In dit gesprek bespreken we je huidige situatie en kijken we vooruit of er wellicht veranderingen op komst zijn. Het is fijn om zo contact met onze klanten te houden en ze mondeling toelichting te kunnen geven over wetsveranderingen. Wil je weten bij welke gebeurtenissen je situatie kan veranderen? Bekijk hier de checklist. Neem voor meer informatie over onze hypotheek abonnementen direct contact met ons op.

Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk.nl