Consultancy

U wilt uw gezin en uzelf zo goed mogelijk indekken tegen de vele risico’s die zich vandaag de dag voordoen. Natuurlijk kunt u bepaalde risico’s zelf wel dragen, of trachten te verkleinen. Er blijven echter risico’s over welke grote financiële problemen kunnen opleveren.

Veel risico’s zijn niet te overzien en bij sommige bent u zelfs verplicht om deze te verzekeren. Denk hierbij aan het WA-risico voor motorrijtuigen, of de opstalverzekering van het huis die verplicht wordt gesteld door de hypotheeknemer. Denk vooral ook u hond of paard, die aanzienlijke schade aan kunnen richten waarvoor u als bezitter aansprakelijk kunt worden gesteld.

Sorry, uw schade wordt niet erkend & afgewezen!

Ook wij verbazen ons nog bijna dagelijks over de grote verschillen in voorwaarden en premies tussen het grote aantal verzekeraars, uitsluitingen en daarbij schadeclaims die worden afgewezen terwijl er gewoon recht is op vergoeding.

Ons advies luidt dan ook: maak van uw toekomst en zekerheid geen margefactor! Verzekeringen bevatten gevaarlijke onderdelen, niet geschikt voor ondeskundig gebruik!

Heeft u reeds elders polissen lopen en wilt u hierover nader advies of twijfelt u aan de deskundigheid van uw huidige adviseur, neemt u dan contact op met een van onze adviseurs voor een second opinion.

Consultancy (startende) ondernemers

Ondernemen gaat gepaard met regels en risico’s. Als ondernemer bent u immers volledig zelf verantwoordelijk voor uw inkomen. U bent verplicht om op tijd de juiste afdrachten te doen aan de belastingdienst en u moet voldoen aan allerlei wettelijke regels. Voor welke risico’s moet u zich eigenlijk verzekeren? En hoe zorgt u voor een goed pensioen? Ondernemen is keuzes maken, waarbij Servion gezien mag worden als een hoogwaardig adviseur.

Ondernemer worden en inschrijving KvK

Als startende ondernemer komen er veel vragen op u af. Bijvoorbeeld: moet ik mijn auto bedrijfsmatig aanschaffen of privé? En: wat gebeurt er als ik ziek ben, arbeidsongeschikt of in geval van overlijden? Hoe regel ik mijn pensioen? Wat is de makkelijkste weg voor bedrijfsfinanciering? Welke rechtsvorm past het beste bij mij en mijn onderneming en welke voor- en nadelen kleven hier aan? Daar komt Servion  om de hoek kijken. Wij zetten alle zaken helder en inzichtelijk op een rij, schetsen mogelijkheden en helpen u als deskundig gids met het maken van keuzes die in uw voordeel uitpakken.

Wanneer u reeds actief bent als ondernemer:

Het ondernemerschap is “a way of life” die u moet aanstaan. Want als zelfstandig ondernemer of werkgever bevindt u zich in een wereld die zich kenmerkt door risico’s en onzekerheden. Maar ook door successen en ongekende mogelijkheden.

De processen die betrekking hebben op uw huidige en toekomstige situatie moeten duidelijk zijn en goed worden geregeld. U runt als ondernemer een bedrijf. Daar heeft u uw handen vol aan. Wij beheren uw risico’s 24 uur per dag, vanuit een zorgvuldig ingerichte organisatie, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Aanpassingen in de personeelssfeer, doorlichten van hiaten/aanvullingen in de CAO, arbodiensten, verzuimcijfers/-percentages, WIA/IVA/WGA/Vangnetregeling, collectieve ziektekosten als secundaire arbeidsvoorwaarden, arbeidsongeschiktheid-analyses, bedrijfsfinancieringen, aansprakelijkheidsrisico’s etc.

Wij hebben de expertise om u – veelal in samenspraak met uw accountant, fiscalist of notaris – vele zorgen uit handen te nemen en maatwerkoplossingen te regelen voor al uw vraagstukken.

Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk.nl