Meer huizenkopers laten hypotheekrente lang vastzetten


In een artikel van Nu.nl lezen we dat het aantal huizenkopers dat hun hypotheekrente voor een lange periode vast laat zetten groeit. Bij De Hypotheker sloot 40 procent van de klanten een hypotheek met een rente vaste periode van 20 jaar af, tegenover slecht 32 procent vorig jaar. 

De rentevaste periode van 10 jaar is ook nog steeds erg populair, omdat je dan een hoger bedrag kunt lenen. Maar leen je nu maximaal en stijgt de rente weer enorm, dan kan het dat je je woonlasten over 10 jaar niet meer op kunt brengen (dit hangt wel af van de hyptoheekvorm waar je voor kiest). 

De rente is de afgelopen tijd sterk gedaald en momenteel historisch laag. Binnenkort zal de rente wel weer gaan stijgen. Sluit nu een hypotheek af met een rentevaste periode van 20 jaar en je bent er van verzekerd dat je 20 jaar lang een lage rente betaalt. Dit biedt veel zekerheid. 

Wij bij Servion kunnen jou hier goed in adviseren. Een financieel product is een complex product waar wel enige expertise bij komt kijken. En daar zijn wij voor. Samen kijken we naar jouw situatie en mogelijkheden en kiezen we een hypotheek die daar bij past.

Terug
Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl