Vacature: Ervaren binnendienst medewerker hypotheken (16-24 uur)


Ervaren binnendienst medewerker hypotheken (16-24 uur per week, voorkeur 16 uur) 
Servion Financieel Advies, standplaats: Wierden

 

Functie-eisen: HBO werk- en denkniveau. Ervaring in de hypotheekbranche is een must. CommerciŽle werkhouding. Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. In bezit van minimaal WFT-hypothecair krediet. Bereidheid tot het volgen en behalen van bij de functie behorende cursussen en permanente educatie.

Voldoende kennis en ervaring met Microsoft Office en het snel eigen kunnen maken van applicaties. Wat verwachten wij nog meer van jou? Je hebt contact met klanten, geldverstrekkers en notarissen, op verschillende manieren (mondeling, telefonisch en schriftelijk / per mail en App).

Je ondersteunt de hypotheekadviseur op administratief gebied met betrekking tot de hypotheekdossiers. Je kunt prioriteiten stellen en makkelijk met ad hoc situaties omgaan.
Je werkt probleem oplossend. Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent representatief en collegiaal.

Wat biedt Servion Financieel Advies? Bij Servion Financieel Advies werk je in een klein enthousiast team, waar persoonlijke aandacht en maatwerk voor de klant voorop staat. Het is een veelzijdige en zelfstandige functie waarbij jouw inzet en kennis beloond wordt met een passend salaris. Er is volop ruimte voor zelfontwikkeling en er is een prettige en informele werkomgeving. Soort dienstverband: Deeltijd, tijdelijk contract, later in overleg, eventueel vast.

Je brief met CV graag naar m.materek@serviongroep.nl

Terug
Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financi√ęle
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl