Wat in geval van werkloosheid?


Bij het afsluiten van een hypotheek adviseren we meestal om een werkloosheidsverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Verzekeren tegen werkloosheid kan bij een vast contract. Je maandlasten worden dan geheel of gedeeltelijk overgenomen voor een periode van 2 tot 3 jaar. Bij een tijdelijk contract gelden andere voorwaarden.  De exacte voorwaarden zijn afhankelijk van je verzekering. Wil je hierover persoonlijk geinformeerd worden? Dan staan wij uiteraard voor je klaar.

Zonder werkloosheidsverzekering ben je afhankelijk van je WW-uitkering. Bij een WW zak je direct terug naar 70% van je laatst verdiende inkomen. Het kan dus zijn dat je dan alle maandkosten niet meer kunt betalen. Wij adviseren dus meestal om een dergelijke verzekering te nemen bij het afsluiten van een hypotheek. 

Wanneer je verzekerd bent voor arbeidsongeschiktheid en het mocht gebeuren dat je afgekeurd wordt, dan is je hypotheek gedekt voor de gehele looptijd. Kosten voor dergelijke verzekeringen bedragen rond de €20 - €25 per onderdeel per persoon. Wil je meer informatie over deze verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk.nl