Alles om onze relaties en haar medewerkers gezond te houden


De luchtreiniger haalt niet alleen virussen en bacteriën uit de lucht, maar zorgt er ook voor dat pollen, allergenen en andere grovere deeltjes geen kans krijgen. Ideaal dus ook voor hooikoortspatiënten of mensen die last hebben van benauwdheid.”

Bij ArboLink Company Doctors proberen wij elke dag te innoveren en met slimme oplossingen te komen zodat onze klanten en haar medewerkers veilig en efficiënt kunnen werken. ArboLink hanteert als slogan dat voorkomen beter is dan genezen en de ViroPower is hier een voorbeeld van. Door de ruimte waarin collega’s aan het werk zijn uit te rusten met de ViroPower wordt de luchtkwaliteit van de kantoren verbeterd.

ViroPower is een luchtdesinfectiesysteem tegen virussen en luchtverontreiniging. Bedacht door de knappe koppen van Ultrasun! Door gebruik te maken van UVC licht; een bewezen methode om virussen en bacteriën uit aerosolen te vernietigen. Nu, tijdens de corona pandemie, belangrijker dan ooit. Zoals ViroPower zelf zegt: ‘Biedt dit 100 procent bescherming tegen corona? Nee. Helpt dit erg tegen corona? Ja.’

Manuela Bijl, register casemanager verzuim bij Viropower: “Natuurlijk hebben wij niet alleen oog voor onze klanten, maar worden ook de eigen medewerkers niet vergeten. ArboLink hanteert als slogan dat voorkomen beter is dan genezen en de ViroPower is hier een voorbeeld van. Door de ruimte waarin collega’s aan het werk zijn uit te rusten met de Dr. Müller ViroPower 6000 wordt de luchtkwaliteit van de kantoren verbeterd. De luchtreiniger haalt niet alleen virussen en bacteriën uit de lucht, maar zorgt er ook voor dat pollen, allergenen en andere grovere deeltjes geen kans krijgen. Ideaal dus ook voor hooikoortspatiënten of mensen die last hebben van benauwdheid.”

Omdat ArboLink ook graag haar eigen klanten laat zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van preventie hebben wij de ViroPower uitgerust met een gepersonaliseerde frontplaat. Hierdoor sluit het apparaat perfect aan op onze strategie. Behalve voor onze eigen medewerkers bieden wij de ViroPower ook aan bij onze relaties. Alles om onze relaties en haar medewerkers gezond te houden en ziekte te voorkomen.

Terug

Kies ook voor Servion

Maak ook een GRATIS afspraak

  • Gratis en vrijblijvend eerste gesprek
  • Duidelijke en snelle communicatie
  • Binnen twee werkdagen een afspraak
  • Gespecialiseerd in startershypotheken
  • Altijd een geschikte hypotheek voor jou
  • Een beoordeling van 9.9 bij advieskeuze

Servion Hypotheken

 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl