Nh1816 Verzekeringen verlaagt de premies! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Nh1816 Verzekeringen is een persoonlijke en betrokken verzekeraar, zij zijn specialist in particuliere verzekeringen. Nh1816 Verzekeringen is al 14 keer uitgeroepen tot Beste Particuliere Schadeverzekeraar van Nederland. Ook verzekerden beoordelen de dienstverlening met een 9,1 voor service.

Nh1816 groeit! De afgelopen periode hebben ze goede resultaten behaald. Als coöperatieve verzekeraar zonder externe aandeelhouders hebben zij geen belang bij winstmaximalisatie. Ze hebben de ruimte om premieverlagingen door te voeren per 1 december 2021 voor het merendeel van haar verzekeringen, waar zowel bestaande als nieuwe verzekerden van profiteren.

Een bewuste keuze, want zij hechten veel waarde aan solidariteit. Samen zijn ze betrokken bij elkaar en onze samenleving. Hierbij sluiten zij niemand uit.

Bovendien geven ze vanuit de coöperatie Nh1816 een deel van de winst terug aan de maatschappij, in de vorm van steun aan goede doelen en maatschappelijk partners.

En uiteraard adviseren wij jou niet alleen een voordelige premie, Nh1816 Verzekeringen kent ook een zeer uitgebreide dekking op haar verzekeringen.

Ben jij nu elders verzekerd en nieuwsgierig of de premie van Nh1816 Verzekeringen wellicht interessant voor jou is, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op.

Graag ontvangen wij een kopie van je huidige polis (incl. vermelding van het aantal opgebouwde jaren van een motorrijtuig).

Deze kun je mailen naar verzekeringen@serviongroep.nl.
Maar uiteraard kun je ons voor informatie ook telefonisch bereiken: 0546-578855.

Terug
Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl