Zowel zakelijk- als particulieren zijn tegenwoordig vaak slachtoffer van cybercrime -> Hoe kun je dit verzekeren?


Anno 2022 waar internet niet meer is weg te slaan, komt cybercrime (internetcriminaliteit) steeds vaker voor. Zowel particulieren als de zakelijke sector worden hier steeds vaker slachtoffer van, met grote (financiële) gevolgen als resultaat.

Wat kun je als particulier doen?

Internetcriminaliteit komt in steeds slimmere, grotere en sluwere vormen voor. Voordat je het weet ben je slachtoffer van internetcriminaliteit en dan? Dat niet alleen. Wat als je gegevens worden gehackt van een bedrijf waar jij je klantgegevens hebt achtergelaten? Het bedrijf kan dan wel aansprakelijk zijn, maar je gegevens liggen wel open en bloot. Wat kun jij dan doen? Want wij merken dat veel mensen het een taboe vinden om toe te geven dat zie hier slachtoffer van zijn geworden.

Wat kun jij doen? Het is mogelijk als particulier zijnde om een cyber-verzekering af te sluiten. Je bent dan verzekerd tegen vergoeding van de geleden schade en je krijgt professionele bemiddeling bij conflicten om maar een tal van voordelen op te noemen!

Wat kun jij als zakelijk bedrijf doen?

Ook de zakelijke sector is regelmatig slachtoffer van internetcriminaliteit! Denk hierbij aan het hacken van de website, waardoor die niet meer online staat. Met grote gevolgen van dien.

Middels een cyber-verzekering zorg jij ervoor dat jij in dit proces sterker in je schoenen staat:

  • Zo ben je gedekt voor de kosten van een forensisch onderzoek;
  • Reparatie, vervanging of herstel van websites, programma’s of data;
  • Kosten van gestolen software;
  • Kosten van onderzoek en advies in systeembeveiliging.

Dit allemaal naast de professionele bemiddeling en de nazorg.

Het belang van de juiste verzekering tegen internetcriminaliteit moge duidelijk zijn. Wij verwachten dat dit in de toekomst alleen maar sterker wordt, waardoor een cyber-verzekering steeds normale wordt gevonden.

Zorg dat je niet eerst slachtoffer wordt voordat je de juiste verzekering hebt! Dit zorgt namelijk voor vervelende situaties. Laat onze erkende verzekeringsspecialisten jou voorzien van advies op maat, zodat jij sterk in je schoenen staat in het huidige internet tijdperk.

Terug
Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl