Foodmaster Almelo kiest voor Servion Financieel Advies


In mei dit jaar lanceerde ondernemer Robert Jan Steenhagen Foodmaster Almelo. Een delivery-only cafetaria. Vanuit het pand aan de van den Broekeweg, tegenover de Sligro bezorgd Foodmaster in een groot gedeelte van Almelo en omstreken. Foodmaster Almelo heeft gekozen voor de dienstverlening van Servion Financieel Advies op het gebied van verzekeringen omdat zij net als ons dat extra beentje voor zetten “aldus Robert Jan”. Natuurlijk zijn wij als Servion trots om deze mooie ondernemende club te faciliteren op het gebied van risico’s. Tijd voor champagne én een goed gesprek!

Over Foodmaster Almelo

Foodmaster Almelo is een delivery-only cafeteria. Waar hoogwaardige producten de norm zijn. Door de bijzondere maanden waar wij ons op dit moment in bevinden is de lancering van Foodmaster uiteindelijk in een stroomversnelling gegaan. Robert Jan ‘’Nadat de horeca op slot moest is de keuze gemaakt om de lancering naar voren te schuiven. De lancering van het gehele concept stond eigenlijk gepland voor het einde van het jaar.’’ Dat betekende eveneens een stroomversnelling op de verzekeringen. Waaronder de (herkenbare) bestelauto’s. Uiteindelijk zijn er voor verschillende oplossingen gekozen, afhankelijk van de levensduur en risico’s.

Robert Jan: ‘’We hebben gekozen voor Servion vanwege de duidelijke en eerlijke dienstverlening. Uiteindelijk gaat het om een all-in plaatje. Wij zoeken bij alle projecten, zowel voor de lange als de korte termijn de juiste professionals. Wij willen altijd op elk gebied kunnen groeien. Martijn (Materek, Servion Financieel Advies) is voor een groot aantal trajecten in het heden maar ook in het verleden onze to-go partner geweest op het gebied van verzekeringen. Uiteindelijk kan je door de knowhow van samenwerkingspartners je als bedrijf focussen op je eigen kerntaken.’’

In de coronaperiode hebben veel horecaondernemers de keuze gemaakt om te gaan bezorgen. Let wel: hierdoor veranderd de te verzekeren hoedanigheid bij de verzekeringsmaatschappij. Het bezorgen van maaltijden valt in dezelfde categorie als een koeriersbedrijf, is tijdsafhankelijk en zorgt dus voor hogere schade ratio’s. Conclusie hoger risico en dus hogere premie. Dit risico is zelfs dermate hoog dat er weinig verzekeraars zijn die dit risico willen/kunnen verzekeren. Servion Financieel Advies beheert 98% van de markt en kan deze risico’s dus ook kwijt.

Beste horeca-ondernemer communiceer met je verzekeringsadviseur wanneer deze geen proactieve houding heeft!

Ben je nou benieuwd of jij je wagenpark goed verzekerd hebt?

Als vakman ben je druk én altijd bezig met je werk. De bestelauto is één van de belangrijkste bedrijfsmiddelen voor het uitvoeren van je werkzaamheden en het visitekaartje van je bedrijf. Je zoekt naar een bestelautoverzekering die aansluit bij jouw wensen, zonder gedoe en met een ruime keuze uit verzekeraars en dekkingen. En niet onbelangrijk, na de aanvraag moet je bestelauto snel verzekerd zijn. Om erachter te komen of je op de juiste manier jouw verzekeringen regelt, komen wij graag op gesprek.

 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl