Laagste hypotheek rente garantie

Servion is 100% adviesvrij, dit betekent dat wij vrij zijn in het adviseren van verschillende verzekeringsmaatschappijen of financiële instellingen. Het voordeel voor jou is dat wij hierdoor altijd de goedkoopste rente kunnen garanderen. Ook kunnen wij op deze manier zaken doen met instellingen waar je als klant niet rechtstreeks mee in contact kunt komen. Het assortiment waar je uit kunt kiezen is bij ons dan ook veel ruimer dan wanneer je bijvoorbeeld naar een traditionele bank gaat.

Wij kunnen de laagste rente garanderen omdat wij jaarlijks veel hypotheken afsluiten en daardoor interessant zijn voor alle hypotheekverstrekkers, hierdoor heb jij meer keuze. Hypotheekverstrekkers eisen namelijk dat een kantoor zoals bijvoorbeeld Servion een flink aantal hypotheken bij hen onderbrengt per jaar. Kleinere kantoren of kantoren die hypotheken erbij doen zullen dus nooit zo'n breed aanbod hebben.

Hypotheek rente en advies op maat

Bij het afsluiten van een hypotheek is de hoogte van de rente van essentieel belang. Wij geven je het juiste advies en adviseren een hypotheek die past bij jou persoonlijke situatie. Wil je meer weten over onze laagste rente garantie of wil je direct een afspraak maken? Dat kan! Neem nu contact met ons op.


Onze dienstverlening verloopt iets anders

De coronacrisis treft ons allemaal. Wij kunnen ons voorstellen dat je vol vragen zit. Vragen over het virus, maar ook vragen over jouw financiële gevolgen, die je misschien al voelt of vreest. Wij hopen met deze nieuwsbrief veel vragen te kunnen beantwoorden.

Wij als nuchtere Twentse onderneming nemen de maatregelen van het RIVM serieus. Hierdoor zijn face-to-face adviesgesprekken op kantoor of bij jou thuis niet mogelijk. Dit betekent daarom niet dat wij je niet van dienst kunnen zijn, conform onze reguliere openingstijden zijn wij via de telefoon en digitaal bereikbaar.

 
Webdesign en optimalisatie door Design & Media Oldenzaal