Hypotheken

Allereerst zijn wij volgens de AFM verplicht u mee te delen dat Servion Financieel Advies geen hypotheekadvies verstrekt. Neemt niet weg dat wij door onze ervaringen met tal van onafhankelijke hypotheekadviseurs en door de raakvlakken met onze dienstverlening uitstekend in staat zijn onze relaties te helpen een juiste keuze te maken op het gebied van hypotheekadvies.

Een nieuwe woning brengt kosten met zich mee. Wie een nieuwe woning wil kopen, zal dan ook vrijwel altijd geld moeten lenen. Deze vorm van lenen noemen we hypothecaire lening (hypotheek).

Woning als onderpand

Het verschil met een gewone lening is dat bij een hypothecaire lening de woning als onderpand voor de lening dient. Een geldverstrekker, meestal een bank of verzekeraar, leent u het geld om een woning te kopen. Deze lening moet aan het einde van de looptijd (maximaal 30 jaar) volledig afgelost zijn. Daarbij betaalt u als vergoeding voor de lening een percentage aan rente over het geleende geld. Als u de rente en/of aflossing niet meer kunt betalen, dan kan de geldverstrekker uw woning opeisen.

Een eerste woning kopen of toch blijven huren?

U wilt uw eigen huis kopen, maar u vraagt zich misschien wel af of dat nu verstandig is. De woningmarkt is voor u als starter in ieder geval gunstig, want de woningprijzen zijn de laatste tijd gedaald.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning?

Stel dat uw huidige woning niet meer voldoet aan uw eisen en wensen en u wilt verhuizen. In dit geval is het raadzaam eerst contact op te nemen met een onafhankelijk en erkend financieel planner/hypotheekadviseur.

U vindt hier een overzicht van onze hypotheekvormen. Combinaties van de verschillende hypotheekvormen zijn ook mogelijk. Er is dus altijd een hypotheek die bij u past. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekadvies met een van onze partners.

 U kiest voorU betaalt maandelijksNa 30 jaar
Spaarhypotheek-Zekerheid
-Sparen om de hypotheek helemaal of voor een deel af te lossen
-Gelijke netto maandlasten
-Rente en het bedrag voor de spaarrekening-Heeft u een bedrag gespaard, waarmee u (een deel van) de hypotheek aflost
Beleggingshypotheek-Minder zekerheid/meer risico
-Beleggen om de hypotheek helemaal of voor een deel af te lossen
-Rente en het bedrag voor de beleggings-rekening-Heeft u een bedrag opgebouwd via beleggen, waarmee u (een deel van) de hypotheek aflost
Spaar- en beleggingshypotheek-Beperkte zekerheid
-Sparen en beleggen om de hypotheek helemaal of voor een deel af te lossen
-Rente en het bedrag voor de spaarrekening en het bedrag voor de beleggings-rekening-Heeft u een bedrag opgebouwd via sparen en beleggen, waarmee u (een deel van) de hypotheek aflost
Aflossingsvrije hypotheek-Laagste maandlasten
-Geen aflossing
-Geen vermogensopbouw
-Rente-Heeft u de hypotheek niet  afgelost
Lineaire hypotheek-Een maandelijks vast aflossingbedrag
-Steeds lagere maandlasten
-Rente en een vast bedrag aan aflossing-Is uw hypotheek volledig afgelost
Annuïteitenhypotheek-Gelijke bruto maandlasten
-Afnemend belastingvoordeel
-Een vast bedrag aan rente en aflossing-Is uw hypotheek
volledig afgelost

Andere Hypotheek
Loopt binnenkort uw rentevast periode af en bent u op zoek naar het aanbod dat het beste past bij uw persoonlijke situatie? U kunt een andere hypotheek kiezen. Onze adviseurs praten u graag bij over de mogelijkheden die u heeft. Heeft u al een hypotheek via een van onze aanbevolen kantoren en is het einde in zicht? Verleng dan uw rente zodat u zonder zorgen in uw huis kunt blijven wonen.

Waarom een hypotheek via een erkend onafhankelijk adviseur?

 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl