Tussenpersoon Almelo

Bent u op zoek naar een tussenpersoon in Almelo die u kan adviseren over verzekeringen? Dan bent u bij Servion Financieel Advies aan het juiste adres. Wij selecteren de beste verzekeringen voor u en vormen gedurende het hele traject uw betrouwbare aanspreekpunt.

Lees hier meer over onze vezekeringen »

Tussenpersoon verzekeringen Almelo

Voordat u een dure verzekering afsluit, wilt u advies van een integere tussenpersoon. Deze tussenpersoon bemiddelt tijdens het afsluiten van verzekeringsovereenkomsten en zorgt ook voor de correcte afhandeling van deze overeenkomsten. Denk hierbij aan de afhandeling van schadesituaties of het incasseren van de verzekeringspremie, wijzigingen in wet- en regelgeving of opmerkzaamheid inzake uw werkgebied.
Een tussenpersoon bewijst zijn meerwaarde door u zaken te vertellen die u zelf nog niet wist over verzekeringen. Zo kan hij u adviseren over de verschillende verzekeringen waar u uit kunt kiezen en informatie verstrekken over de dekking per verzekering. Tegelijkertijd doet een goede tussenpersoon er alles aan om te zorgen dat een verzekeraar zich niet kan beroepen op een uitsluitingsgrond. Kortom de adviseurs vanServion Financieel Advies zijn er voor uw belangen!

Voordelen tussenpersoon Almelo

Het afsluiten van een verzekering kan een complexe aangelegenheid zijn. Zonder voldoende kennis over verzekeringszaken en relevante wet- en regelgeving loopt u het risico dat u een verkeerde keuze maakt die u tot in de lengte van jaren financieel zal achtervolgen.
Persoonlijk contact met een deskundige en ervaren tussenpersoon is een veilige keuze die bovenstaand scenario voorkomt. Doordat u de tussenpersoon al langer kent is de communicatie helder en krijgt u duidelijk advies. Zo worden misverstanden voorkomen en weet u zeker dat u de best mogelijke verzekeringen voor uw situatie afsluit.

Verzekering afsluiten zonder tussenpersoon?

Nog een belangrijk voordeel van een tussenpersoon is de afhandeling van schadegevallen. In geval van schade heeft u contact met iemand die uw belangen al langere tijd behartigt en die u en uw situatie daarom goed kent. De tussenpersoon kan het voor u opnemen en u veel tijd en energie besparen.
Bovendien is het prettiger om contact te hebben met een vast aanspreekpunt dan continu verschillende medewerkers van grote verzekeringsmaatschappijen te moeten spreken. Een verzekering afsluiten zonder tussenpersoon is in de meeste gevallen dan ook geen goed idee.
Maar wat is de reden om een dergelijk belangrijke verzekering af te sluiten via het internet, via een winkel of via een garage ? Gemak? Als we weloverwogen omgaan met ons eten, gezondheid etc. waarom dan niet met onze financiële zaken? Kwaliteit en prijs zijn belangrijke factoren. Servion Financieel Advies werkt samen met 90 verzekeraars en kan elk product met elkaar vergelijken tegen dezelfde dan wel niet een scherpere prijs. Waarom zou u dan niet voor een expert gaan die u naast een premie bespaard ook nog eens voor een gerust gevoel zorgt ?
Geloofd u niet dat internetproducten vaak zelfs duurder zijn dan producten die uw adviseur van Servion Financieel Advies uw adviseert ? Neem de proef op de som en stuur uw internetpolis dan wel niet polis van een direct-writer per mail naar welkom@serviongroep.nl en een van onze adviseurs zal u een kwalitatief scherpe(re) offerte doen toekomen binnen enkele dagen. Verzekeringen zijn advies zaken wat niet als een product kan worden beschouwd. De gevolgen zijn dermate groot wanneer u even iets over het hoofd ziet. Laat u daarom bijstaan door een adviseur van Servion Financieel Advies en u zal ervaren dat het contact de expertise en de proactieve houding vernieuwend is.

Verzekering afsluiten Almelo

Servion Financieel Advies fungeert al jarenlang als betrouwbare en kundige tussenpersoon voor talloze klanten in Almelo en omstreken. Als full service verzekeringskantoor zijn wij gespecialiseerd in zaken als zorg-, schade- en inkomensrisico’s. Wij inventariseren deze risico’s niet alleen voor onze klanten, maar ontwikkelen en realiseren ook het noodzakelijke beheer en risicomanagement om deze risico’s te minimaliseren.
Als ervaren partij in de verzekeringsbranche vormt Servion Financieel Advies een bekende en vertrouwde tussenpersoon voor veel mensen in Almelo. Tot onze uitgebreide klantenkring behoren onder meer freelancers, particulieren, directeur-grootaandeelhouders, het MKB en overheidsinstellingen.
De verzekeringsadviseurs van Servion Financieel Advies hebben kennis over de laatste ontwikkelingen in de branche en weten deze in uw voordeel te benutten. Jaarlijks worden onze medewerkers op deskundigheid getoetst om zo de hoogste kwaliteit voor onze klanten te garanderen.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op »

Tussenpersoon Almelo gezocht

Heeft u een tussenpersoon in Almelo of omgeving nodig? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl