Tussenpersoon Nijverdal

Veel mensen in Overijssel zijn op zoek naar een tussenpersoon in Nijverdal voor advies over verzekeringen. Servion Financieel Advies biedt u precies datgene waar u naar op zoek bent. Wij kiezen de optimale verzekeringen voor uw situatie en vormen uw vaste en persoonlijke contactpersoon.

Lees hier meer over onze vezekeringen »

Tussenpersoon verzekering Nijverdal

Het lukraak afsluiten van een dure verzekering is in de meeste gevallen niet verstandig. De prijs van een verzekering zegt immers niet altijd iets over de mate waarin u gedekt bent. Advies van een deskundige tussenpersoon is daarom vaak onmisbaar.
Een tussenpersoon helpt u bij het afsluiten van verzekeringen en zorgt ervoor dat vervelende situaties zoals schadegevallen op de juiste wijze afgehandeld worden. Ook informeert hij u over de kleine lettertjes in verzekeringsovereenkomsten en adviseert hij u over de beste verzekeringen voor uw persoonlijke situatie. Zo weet u zeker dat een verzekeraar zich niet kan beroepen op uitsluitingsgronden.

Waarom tussenpersoon Nijverdal?

Het afsluiten van een verzekering is vaak allesbehalve simpel. De uitgebreide wet- en regelgeving en complexe verzekeringsovereenkomsten vergroten het risico dat u een verkeerde financiële keuze maakt. Vervelend, want een dergelijke keuze kan vele jaren later nog gevolgen hebben.
Een tussenpersoon voorkomt dergelijke desastreuze keuzes en geeft u helder financieel advies. Door het jarenlange persoonlijke contact met de tussenpersoon als vast aanspreekpunt ontstaan er geen misverstanden in de communicatie en maakt u de best mogelijke keuzes op verzekeringsgebied.

Verzekering afsluiten zonder tussenpersoon…

Het afsluiten van een verzekering zonder een tussenpersoon is niet verstandig. In lastige situaties bent u dan genoodzaakt om telefonisch contact te hebben met verschillende medewerkers van grote verzekeraars, wat een heldere communicatie vaak niet ten goede komt.
Ook bij de afhandeling van zaken zoals schade bewijst een tussenpersoon vaak zijn meerwaarde. De tussenpersoon kent uw persoonlijke situatie uitstekend omdat hij uw belangen al langere tijd behartigt. Hij weet dan ook wat er moet gebeuren en neemt het voor u op in vervelende situaties.
Maar wat is de reden om een dergelijk belangrijke verzekering af te sluiten via het internet, via een winkel of via een garage ? Gemak? Als we weloverwogen omgaanv met ons eten, gezondheid etc. waarom dan niet met onze financiële zaken? Kwaliteit en prijs zijn belangrijke factoren. Servion Financieel Advies werkt samen met 90 verzekeraars en kan elk product met elkaar vergelijken tegen dezelfde dan wel niet een scherpere prijs. Waarom zou u dan niet voor een expert gaan die u naast een premie bespaard ook nog eens voor een gerust gevoel zorgt ?
Geloofd u niet dat internetproducten vaak zelfs duurder zijn dan producten die uw adviseur van Servion Financieel Advies uw adviseert ? Neem de proef op de som en stuur uw internetpolis per mail naar welkom@serviongroep.nl en een van onze adviseurs zal u een kwalitatief scherpe(re) offerte doen toekomen binnen enkele dagen. Verzekeringen zijn advies zaken wat niet als een product kan worden beschouwd. De gevolgen zijn dermate groot wanneer u even iets over het hoofd ziet. Laat u daarom bijstaan door een adviseur van Servion Financieel Advies.

Het afsluiten van een verzekering in Nijverdal

Servion Financieel Advies is een full service verzekeringskantoor dat gespecialiseerd is in inkomens-, zorg- en schaderisico’s. Wij brengen deze risico’s in kaart voor onze klanten en ontwikkelen vervolgens een duidelijke strategie op het gebied van risicomanagement en beheer. Deze combinatie van inventarisatie en realisatie is uitermate doeltreffend en minimaliseert mogelijke risico’s voor onze opdrachtgevers.
Als bekende tussenpersoon in de verzekeringswereld fungeert Servion Financieel Advies al vele jaren als vast aanspreekpunt voor klanten in Nijverdal en omgeving. Wij werken onder meer voor partijen als het MKB, managers, freelancers, DGA’s en particulieren in verschillende sectoren en branches. Wij doen er alles aan om onze goede reputatie op het gebied van verzekeringen hoog te houden.
Adviseurs van Servion Financieel Advies zijn op de hoogte van de tendens in de verzekeringsbranche en passen deze kennis toe in de praktijk om u het best mogelijke financiële advies te geven. Wij toetsen onze adviseurs jaarlijks op hun kennis en expertise en garanderen hiermee de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op »

Tussenpersoon Nijverdal nodig?

Zoekt u een tussenpersoon in Nijverdal en omstreken? Neem contact op met een van onze verzekeringsexperts en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl