Tussenpersoon Wierden

Heeft u een tussenpersoon in Wierden nodig voor gedegen verzekeringsadvies? Zoek dan niet verder, want Servion Financieel Advies helpt u graag. Bij ons krijgt u een persoonlijke adviseur die voor u de best mogelijke verzekering selecteert.

Lees hier meer over onze vezekeringen »

Tussenpersoon verzekering Wierden

Zelf een verzekering afsluiten kan een tijdrovende klus zijn en is bovendien niet zonder risico. Veel mensen kiezen een dure verzekering om maar zo goed mogelijk gedekt te zijn, maar de prijs van een verzekering biedt helaas allerminst garanties.
Een ervaren tussenpersoon biedt u het advies dat u nodig heeft en helpt u bij het afsluiten van complexe verzekeringsovereenkomsten. Hij informeert u over belangrijke juridische en financiële details en zorgt er hierdoor voor dat een verzekeraar zich niet zomaar kan beroepen op een uitsluitingsgrond. Daarnaast staat een tussenpersoon ook ná het afsluiten van de verzekering voor u klaar en handelt hij onvoorziene omstandigheden zoals schadegevallen snel en kundig voor u af.

Welke tussenpersoon Wierden?

Het kiezen van de juiste verzekeringsovereenkomst kan een lastige opgave zijn. U wilt ten koste van alles voorkomen dat u een foutieve keuze maakt, aangezien de financiële gevolgen hiervan enorm kunnen zijn.
Het inschakelen van een tussenpersoon voorkomt een verkeerde keuze en bespaart u veel tijd en energie. De tussenpersoon informeert u over de beste financiële keuze en vormt altijd uw vaste aanspreekpunt. Hierdoor is de communicatie altijd zeer duidelijk en weet u van tevoren waar u aan toe bent. Servion Financieel Advies richt zich enkel op verzekeringen en is dagelijks dan ook met niks anders bezig dan zich te verdiepen in de voorwaarden van alle aanwezige producten. Door ons grote aanbod en de specialisatie mag Servion Financieel Advies gezien worden als expert waar u de vruchten van plukt.

Verzekering afsluiten zonder tussenpersoon: wat zijn de nadelen?

Sommige mensen kiezen ervoor een verzekering af te sluiten zonder tussenpersoon, bijvoorbeeld omdat het een zeer eenvoudige verzekering betreft waarbij zij geen extra hulp nodig hebben. Onzin omwille van 2 redenen: 1. Kwaliteit. Verschillende aanbieders, verschillende producten, verschillende voorwaarden, verschillende mogelijkheden. Allemaal punten waarom geen een verzekering een eenvoudige verzekering betreft. 2. Prijs. Via het internet of zonder adviseur klinkt voordeliger. Dit is alles behalve waar! De verdiensten op de producten zijn bij zowel internetproviders, direct-writers, in de winkels en in de garage’s hetzelfde. Echter zij kennen in 99,9% niet de producten dan wel de producten die nou samenhangen met dit ene product. Waardoor een combinatie of een speciale regeling u ipv € 2,00 korting, € 3,00 opslag geeft. Kortom stuur uw internetpolis per mail naar welkom@serviongroep.nl en een van onze adviseurs zal u een kwalitatief scherpe(re) offerte doen toekomen binnen enkele dagen. In verreweg de meeste gevallen is inschakeling van een tussenpersoon allesbehalve een overbodige luxe.
Mensen die besluiten geen tussenpersoon in te schakelen bij het afsluiten van een verzekering, komen er pas jaren later achter dat dit geen verstandige keuze is geweest. Helaas is het dan vaak al te laat. Een tussenpersoon bewijst zijn toegevoegde waarde door het voor u op te nemen in moeilijke situaties en door uw financiële belangen op kundige wijze te verdedigen.
Daarnaast vormt hij uw vaste contactpersoon, waardoor u altijd op prettige wijze door dezelfde persoon geadviseerd wordt. Dit staat in schril contrast met de helpdesk van grote verzekeraars, waar u iedere keer een andere medewerker aan de lijn krijgt die niet op de hoogte is van uw persoonlijke situatie.

Een verzekering afsluiten in Wierden

Servion Financieel Advies fungeert als full service verzekeringskantoor al jarenlang als deskundige tussenpersoon voor bedrijven in Wierden en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in risico-inventarisatie, -management en –beheer. Tot onze klantenkring behoren opdrachtgevers zoals particulieren, freelancers, directeuren en het MKB vanuit verschillende branches.

Servion Financieel Advies volgt de ontwikkelingen in de verzekeringswereld nauwlettend en ontwikkelt op grond hiervan het optimale advies voor haar klanten. Wij dragen de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel en toetsen onze experts daarom elk jaar op hun deskundigheid.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op »

Zoekt u een tussenpersoon in Wierden?

Als u een tussenpersoon in Wierden of omgeving nodig heeft, kunt contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij geven u graag vrijblijvend een persoonlijk advies op maat.

 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl