Verzekeringen Almelo

Heeft u onlangs uw verzekeringen nog bekeken? En kwam u tot de conclusie dat de voor u relevante zaken gedekt zijn? Luidt het antwoord op beide bovenstaande vragen ‘Nee’, dan is het de hoogste tijd om uw verzekeringen nog eens goed onder de loep te nemen.
Uw persoonlijke situatie kan namelijk snel veranderen. De geboorte van een kind, de verhuizing naar een nieuwe stad of de aanleg van een nieuwe tuin, dan wel het verbouwen van uw keuken. Het zijn allemaal voorbeelden van situaties die uw verzekeringsbehoeften veranderen.

Lees hier meer over onze vezekeringen »

Financieel advies Almelo

De verzekeringsspecialisten bij Servion Financieel Advies analyseren niet alleen uw huidige verzekeringen grondig, maar ook uw persoonlijke situatie en wensen voor de toekomst. Dit is belangrijk, want alleen dan is het mogelijk een optimaal financieel advies samen te stellen.
Dit staat in schril contrast met aanbieders van financiële diensten op het internet, in een winkel, bij een bank of in een autogarage. Het betreffen hier vrijwel altijd gestandaardiseerde producten en standaard adviezen, waarbij uw persoonlijke idealen en huidige situatie niet in ogenschouw worden genomen.

Onafhankelijk advies in Almelo

Bij Servion Financieel Advies geloven wij dat elke situatie uniek is en daarom vraagt om een persoonlijk advies op maat. Wij luisteren daarom goed naar u als klant en geven op grond van uw input een weloverwogen en duidelijk advies. Zo krijgt u gedegen inzicht in uw financiële situatie en is paniek over uw financiën of verzekeringen definitief verleden tijd.
Wij nemen u veel werk uit handen zodat u geen omkijken meer heeft naar uw financiële zaken. Zo kunt u uw kostbare tijd investeren in andere zaken en weet u zeker dat u altijd goed bent voorbereid op belangrijke financiële beslissingen. Het uitbesteden van complexe verzekeringsovereenkomsten scheelt u veel tijd en geeft u de gewenste rust en zekerheid op financieel gebied.

Persoonlijk contact verzekeringen Almelo

Servion Financieel Advies onderscheidt zich van de concurrentie door een persoonlijke benadering. Dit uit zich niet alleen in extra aandacht voor uw persoonlijke situatie en wensen, maar ook in het nodige persoonlijke contact met uw verzekeringsadviseur.
Voor ons bent u geen nummer, zoals bij een grote verzekeraar vaak het geval is. U krijgt daarom een vast aanspreekpunt in de vorm van uw persoonlijke adviseur. Hierdoor verloopt de communicatie over zaken als complexe verzekeringsmaterie steeds gemakkelijker. Ook is uw adviseur op de hoogte van uw persoonlijke belangen, waardoor hij uitstekend in staat is om deze te verdedigen en met u mee te denken.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op »

Advies over verzekeringen in Almelo nodig?

Servion Financieel Advies geeft u verzekeringsadvies op maat. Wij zijn al jarenlang actief in Almelo en hebben veel klanten in deze omgeving geholpen met hun verzekeringen. Woont u ook in de buurt van Almelo en bent u op zoek naar verzekeringsadvies van een specialist? Als u kiest voor Servion Financieel Advies, weet u zeker dat uw persoonlijke adviseur altijd dichtbij is en snel reageert. Geen keuze menu en een korte reactietermijn.

Bij Servion Financieel Advies dragen wij transparantie en onafhankelijk advies hoog in het vaandel. Onze verzekeringsspecialisten zijn goed opgeleid en worden jaarlijks getoetst op hun deskundigheid. Wilt u meer informatie over verzekeringen in Almelo? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl