Verzekeringen Wierden

Heeft u onlangs uw keuken vernieuwd of bent u verhuisd naar een andere stad? Heeft u een aanbouw gerealiseerd of is er gezinsuitbreiding geweest? U staat er zelf wellicht niet bij stil, maar dan is het verstandig om uw verzekeringen nog eens onder de loep te nemen. Veranderingen in uw persoonlijke situatie hebben namelijk ook gevolgen voor de volledigheid van uw dekking.
Voor veel mensen geldt dat het alweer jaren terug is dat zij hun verzekeringen voor het laatst hebben bekeken. Zonde, want hierdoor lopen zij het risico dat hun verzekeringen niet meer zijn afgesteld op hun huidige leefomstandigheden. Servion Financieel Advies neemt deze zorgen bij u weg en adviseert u inzake deze risico’s, de mogelijkheden, verschillende producten en maatschappijen de uiteindelijke premies. De verzekeringsadviseurs van Servion Financieel Advies zorgen voor rust, gemak, vertrouwen, zekerheid, een sparringpartner, ont-zorgen, zijn de scherpste op het gebied van prijs en kwaliteit en doen dit bovenal persoonlijk.

Lees hier meer over onze vezekeringen »

Financieel advies over verzekeringen

Daar waar veel aanbieders stoppen, gaan de verzekeringsspecialisten van Servion Financieel Advies verder. In tegenstelling tot de standaard verzekeringspakketten die in banken, winkels en op het internet worden verkocht, ontwikkelen wij oplossingen die zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie. Deze persoonlijke aanpak is in onze ogen noodzakelijk om de best mogelijke verzekering voor u te selecteren.
Een standaard verzekering is immers gebaseerd op de gemiddelde behoefte van een grote groep mensen, maar kijkt niet naar de persoonlijke behoeften van het individu. En dat is precies wat de adviseurs van Servion Financieel Advies wél doen. Het resultaat? U betaalt minder en bent bovendien vollediger gedekt dan bij een standaard verzekering.

Onafhankelijk advies Wierden

Door de persoonlijke aanpak van Servion Financieel Advies loopt u minder risico en heeft u geen zorgen meer over uw verzekeringen. Onze adviseurs brengen uw situatie en wensen in kaart en stellen op grond daarvan een verzekeringsplan op maat samen. Dit voorkomt onverwachte verrassingen en geeft u meer inzicht in uw financiële situatie.
Hierdoor hoeft u zelf geen tijd meer te besteden aan complexe verzekeringsovereenkomsten en kunt u uw energie besteden aan andere zaken die uw aandacht vragen. Verzekeringsadvies van Servion Financieel Advies geeft u dan ook de nodige rust en zekerheid over uw financiële toekomst.

Vaste contactpersoon financieel advies Wierden

Grote verzekeringsmaatschappijen werken veelal niet met vaste contactpersonen voor hun klanten. Hierdoor bent u bij vragen of problemen afhankelijk van het contact met uiteenlopende telefonisten die vaak niet op de hoogte zijn van uw persoonlijke situatie.
Servion Financieel Advies hecht waarde aan persoonlijke betrokkenheid en geeft u als klant daarom een vast aanspreekpunt. Uw persoonlijke adviseur leert op deze manier over de ins en outs van uw situatie en is hierdoor beter in staat uw belangen te behartigen. Bovendien vergemakkelijkt een vaste contactpersoon de onderlinge communicatie waardoor u ook complexe verzekeringsovereenkomsten beter begrijpt.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op »

Advies over verzekeringen in Wierden

Servion Financieel Advies is gevestigd in Wierden en heeft in deze omgeving een uitstekende reputatie opgebouwd. Al jarenlang voorzien wij onze brede klantenkring in Wierden van onmisbare verzekeringsadviezen. Wij onderscheiden ons daarbij door een transparante manier van werken en het verstrekken van onafhankelijk advies.

Heeft u een betrouwbare en ervaren verzekeringsexpert nodig in Wierden? Een persoonlijke adviseur van Servion Financieel Advies is altijd dichtbij! Neem voor meer informatie contact op met een van onze specialisten.

 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl