Ondernemers verzekeringen

Het succes van uw onderneming is waarschijnlijk nauw gelieerd aan uw als persoon. U bent de spil en de drijvende kracht. Maar in die bepalende rol vormt u ook een risico voor uw onderneming. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als u wegvalt? En wat te denken van de flinterdunne scheidslijn tussen zakelijk en privé als het gaat om vermogensopbouw en aansprakelijkheid? Wij hebben de expertise om u, veelal in samenspraak met uw accountant, fiscalist of notaris, vele zorgen uit handen te nemen en maatwerkoplossingen te bieden voor al uw vraagstukken.

Risico’s: Aansprakelijkheid | Schade | Zorg | Inkomen

Vanaf het begin is een doordachte strategie verplicht in onze optiek. Wanneer u een vrije beroeper, ZZP’er, DGA, DTP’er, of freelancer bent en u heeft met de start van uw eigen bedrijf een droom werkelijkheid zien worden, koester dit dan. Het nemen van onnodige risico’s kan de droom verstoren en in het ergste geval tot een faillissement leiden. Dit moet u te allen tijde zien te voorkomen.

Aansprakelijkheid voor uw bedrijf maar ook voor specifiek uw beroep zijn belangrijke risico’s die in kaart moeten worden gebracht. Zoals u wellicht weet dekt de AVB geen vermogensschade, die onder andere bij de vrije beroeper (arts, notaris of advocaat) wel degelijk op een andere manier moet worden verzekerd. Zoals ook schade bij brand of diefstal, omzetschade, maar ook uw zorg en inkomen.

’t Assurantiekantoor is gespecialiseerd en door de AFM erkend als onafhankelijk en deskundig adviseur. Kortom: de beste keuze voor het optimale resultaat!

Schadeverzekeringen

AansprakelijkheidBedrijfsgebouwenBedrijfsschade
BeroepsaansprakelijkheidComputer -en elektronicaConstruction AllRisks
ContaineropleggerEigen vervoerExtra kosten
GarageGeldGlas
GoederentransportInventaris en goederenLandbouwwerktuigen
LandmateriaalMilieuschadeMotor
PersonenautoRechtsbijstandReconstructiekosten
SchadeverzekeringVervoerders aansprakelijkheidVrachtauto
Wagenpark

Zorg en inkomen

AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering)

Als ZZP’er of freelancer bent u niet via een werkgever verzekerd en valt u niet onder collectieve werknemersverzekeringen als WW, WIA (voorheen WAO), ZW, Wajong en WAZO. U moet zelf zorgen voor een adequate (inkomens-) voorziening bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensionering.

Welke zaken hierbij belangrijk zijn, uw wensen, hoe de wettelijke regels luiden en verdere mogelijkheden mbt uw keuzes worden ter sprake gebracht waarbij u als particulier, ondernemer of directeur groot aandeelhouder zal worden begeleid door een adviseur die zich opstelt als ware u een kinderboek leest.

Vraag de medewerkers van ’t Assurantiekantoor gerust om meer informatie. Wij helpen u daar graag bij.

 
Webdesign en optimalisatie door Design & Media Oldenzaal