Ondernemers verzekeringen

U bent de drijvende kracht van uw onderneming. Echter, bent u ook in een bepalende rol een risico voor uw onderneming. Denkt u wel eens na, wat er gebeurt als u arbeidsongeschikt raakt of overlijdt? Wat te denken van de splinter dunne lijn tussen zakelijk en privé als het gaat om vermogensopbouw en aansprakelijkheid.

U wilt als ondernemer toch doen waar u goed in bent? Namelijk ondernemen. Wij snappen dit als geen ander, maar uw droom kan in duigen vallen, wanneer u als ondernemer niet goed verzekerd bent. Gelukkig zit u hiervoor op het goede adres.

Servion Financieel Advies heeft de expertise om u te helpen in samenspraak met uw accountant, fiscalist of notaris. Wij nemen uw zorgen uit handen en leveren oplossingen op maat!

Risico’s: Aansprakelijkheid | Schade | Zorg | Inkomen

In onze optiek is een doordachte strategie verplicht. U heeft als ZZP’ er, DGA’ er, DTP’ er of freelancer een droom werkelijkheid zien worden door uw eigen onderneming op te zetten of een belangrijke functie voor een bedrijf in te vullen. Het nemen van onnodige risico’s kan deze droom ook tot duigen doen leiden en in het ergste geval tot een faillissement leiden. Wij willen zorgen dat deze risico’s voorkomen kunnen worden.

Aansprakelijkheid voor uw onderneming, maar ook zeker voor u zelf zijn belangrijke risico’s die wel in kaart moeten worden gebracht. Zoals sommigen misschien weten dekt de AVB geen vermogensschade, die onder andere bij andere vrije beroepen wel degelijk op een manier verzekerd moeten worden. Zoals ook bij schade, brand, diefstal, omzetschade, maar ook uw zorg en inkomen.

Wij zijn gespecialiseerd en door de AFM erkend als onafhankelijk en deskundig adviseur.

AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering)

Als ondernemer zijnde bent u niet via een werkgever verzekerd, dus valt u niet onder de collectieve werknemersverzekeringen. Er wordt van u verwacht dat u zich zelf verzekerd, voor het geval dat u arbeidsongeschikt raakt.

Een AOV zorgt ervoor dat wanneer u ziek wordt of een ongeval krijgt en daardoor niet kunt werken, toch maandelijks een uitkering krijgt. Hierdoor valt u financieel niet in een put.

Een AOV verzekering voor u als ondernemer zorgt voor een stuk zekerheid. Wij ondersteunen u van A tot Z bij het afsluiten van een AOV verzekering die bij u past.

Waarom starters voor ons kiezen?

Maak ook een GRATIS afspraak

  • Gratis en vrijblijvend eerste gesprek
  • Duidelijke en snelle communicatie
  • Binnen twee werkdagen een afspraak
  • Gespecialiseerd in startershypotheken
  • Altijd een geschikte hypotheek voor jou
  • Een beoordeling van 9.9 bij advieskeuze

Servion Hypotheken

Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl