Wil jij een huis kopen in Wierden?

Wil je een huis in Wierden kopen? Dan staat je heel wat te wachten. Zoeken op Funda en jezelf inschrijven bij de makelaars in Wierden is zeker aan te raden. De mogelijkheden op het gebied van hypotheken zijn oneindig, maatwerk is hier noodzakelijk. Vaak verdwaal je door alle informatie die er op internet te vinden is. De hypotheekexpert van Servion hypotheken geeft jouw graag een goed hypotheekadvies voor je nieuwe thuis in Wierden.

Ben je starter op de woningmarkt en heb je interesse in een nieuwbouw woning in Wierden?

Voor starters is het een erg goede tijd om een eerste woning te kopen. Er is wellicht een stuk meer mogelijk dan je denkt. Ook is de rente momenteel nog erg laag.

Denk ook eens aan een borgstelling door je ouders of iemand anders. Hiermee vergroot je de kans om voldoende hypotheek te krijgen. Of misschien willen je ouder wel belastingvrij schenken.

De overheid heeft de schenkingsmogelijkheden behoorlijk verruimd voor kinderen die hun eerste woning aankopen of een verbouwing wensen.

Energiebespaarlening in Wierden biedt mogelijkheden

Wil jij je huidige of nieuwbouwwoning in Wierden energiezuinig maken? Dan zijn er veel mogelijkheden. In de meeste gevallen kun je door deze besparingen zowel meer op je inkomen als meer op de waarde van je woning lenen. Dat betekent dat er minder eigen geld ingelegd moet worden.

Je hypotheekadviseur in Wierden

Servion hypotheken is gevestigd op een zeer herkenbare plek in Wierden. Vanzelfsprekend zijn onze hypotheekadviseurs ervaren en tenminste Erkend Hypotheekadviseur. Je bent hierdoor verzekerd van een passend hypotheekadvies en hulp gedurende het gehele traject. Vanzelfsprekend komen alle mogelijke gebeurtenissen in je leven hierbij aan bod. Op deze manier ben je je verzekerd van een hypotheek die exact bij jou past. Dat geeft een prettig gevoel!

Advies over het oversluiten van je hypotheek in Wierden

Denk je aan oversluiten van je hypotheek? In Wierden vind je bij Servion hypotheken onafhankelijk advies. Dat betekent dat we samen kijken naar jouw situatie en welke hypotheek hier het best bij past. Wij kunnen je 98% van alle Nederlandse hypotheekverstrekkers aanbieden, dus qua keuze zit het meer dan goed. De laagste rente is een logisch gevolg hiervan.

Droomhuis gevonden in Wierden

Heb je je droomhuis gevonden op het Zuidbroek, het Hooiland of misschien in de Weuste? Of heb je vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of Informeer direct gerust op de manier hoe jij het wenst. 

Waarom starters voor ons kiezen?

Maak ook een GRATIS afspraak

  • Gratis en vrijblijvend eerste gesprek
  • Duidelijke en snelle communicatie
  • Binnen twee werkdagen een afspraak
  • Gespecialiseerd in startershypotheken
  • Altijd een geschikte hypotheek voor jou
  • Een beoordeling van 9.9 bij advieskeuze

Servion Hypotheken

Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl