Hypotheek zelf regelen

Wat is execution only?

Met een Execution Only Hypotheek (zelf regelen) van Servion kies je zelf. Wij bemiddelen de hypotheek bij de gewenste geldverstrekker.

Execution only betekent ‘alleen de uitvoering’. Je kiest dus zelf de hypotheek en de geldverstrekker uit. Servion zorgt vervolgens voor het regelen, de bemiddeling: we controleren de haalbaarheid van je keuzes en bemiddelen de hypotheek bij de gewenste geldverstrekker. Op het einde van het execution only traject ontvangt je de hypotheekofferte.

Ruime keuze in hypotheken

Servion heeft toegang tot nagenoeg alle Nederlandse hypotheekverstrekkers.
Met execution only van Servion heb jij dit dus ook. Dit biedt je de mogelijkheid om de voordeligste hypotheek te kiezen; dus met de laagste hypotheekrente en passende voorwaarden. Verschillende hypotheekverstrekkers bieden hun hypotheken niet rechtstreeks aan. Met Servion als tussenpersoon zijn ook deze hypotheken voor jou bereikbaar.

Execution only in 5 stappen

In 5 stappen kunt je bij Servion zelf jouw hypotheek afsluiten:

  1. Vraag je Execution Only hypotheek aan via onderstaand formulier

  2. Doe de kennis- en ervaringstoets (Klik hier om de kennisttoets te maken)

  3. Wij controleren de haalbaarheid

  4. Kies je hypotheek (klik hier om te vergelijken)

  5. Ontvang je hypotheekofferte

Kennis- en ervaringstoets verplicht

Een hypotheek is een complex financieel product. Om een hypotheek zonder advies af te sluiten moet je voldoende kennis over het product hebben. Ook ervaring is vereist om de risico’s van jou keuzes in te kunnen schatten. Een kennis- en ervaringstoets is daarom wettelijk verplicht bij een execution only hypotheek. Bij execution only van Servion maak je deze toets online en ontvangt je direct de uitslag.

   Naar kennistoets

Bij de toezichthouder AFM leest u meer over de kennis- en ervaringstoets.

Kosten Execution Only

Bij een execution only hypotheek betaal je niet voor advies. Dit doe je immers zelf. De kosten voor Execution Only bedragen bij Servion € 990,-. Daarvoor begeleiden we het hele traject: dus van de kennis- en ervaringstoets tot de hypotheekofferte. Je kunt vertrouwen op een snelle en zorgvuldige bemiddeling bij de geldverstrekker. En als gaandeweg het traject blijkt dat een hypotheek zonder advies toch niet bij je past, staan de hypotheekadviseurs van Servion klaar om te helpen.

Execution only aanvragen

Start je aanvraag voor Execution Only via onderstaand formulier.

Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk.nl