Wie wel waagt wint zeker niet!

Vaak komen klanten bij ons op kantoor of hebben we klanten aan de lijn, met de vraag of wij willen kijken of ze nog wel goed verzekerd zijn. Dit doen we natuurlijk, met het teruggekoppelde resultaat. Een vraag die vervolgens wordt gesteld is:

‘Heb ik deze verzekering ook nodig en waarom?’

Vraag vrijblijvend en gratis advies!

Voor particulieren, ondernemers en het MKB

Geheel vrijblijvend • Lees hier onze privacybeleid

Onze dienstverlening tijdens alle onzekerheid

De corona crisis had óf heeft ons allen in zijn greep. Er is in een hele korte tijd veel gebeurt en we leven met zijn allen in onzekerheid. Toch zijn wij altijd open gebleven en dat blijven we ook!

Het personeel is allemaal voorzien van goed apparatuur, om u ook vanuit huis goed van dienst te zijn. Wat houdt dat dan precies in? Doordat we alles gedigitaliseerd hebben, kunnen we u digitaal én via de telefoon altijd van dienst zijn, conform onze reguliere openingstijden.

Waarom u NIET aan het onderstaande moet wagen?

  • Per ongeluk schade aanbrengen bij een ander terwijl u onverzekerd bent;
  • Door een fout van een ander uw baan verliezen en u bent niet verzekerd;
  • Een huis gekocht en denken dat u niet ontslagen zal worden;
  • Als ondernemer denken dat u het allemaal wel goed verzekerd heeft;
  • Uw huisdieren niet onverzekerd aan hun lot over laten.

Nieuwsbrief

Onze dienstverlening tijdens alle onzekerheid


pic

Wie wel waagt wint zeker niet

Vaak komen klanten bij ons op kantoor of hebben we klanten aan de lijn, met de vraag of wij willen kijken of ze nog wel goed verzekerd zijn. Dit doen we natuurlijk, met het teruggekoppelde resultaat. Een vraag die vervolgens wordt gesteld is: ‘Heb ik deze verzekering ook nodig en waarom?’

Meer hierover?


Oversluiters behouden vaak aflossingsvrije hypotheek

De afgelopen maanden hebben we het ontzettend druk gehad met de hypotheekaanvragen, dan vooral met het oversluiten. Wij denken dat dit komt, doordat het nog niet zeker is hoe lang de lichtoplopende rente vasthoud. Echter, is dit juist het moment om uw hypotheek over te sluiten.

Meer hierover?


pic

Huisdieren: wel of niet verzekeren?

Uw hond of uw kat is u enorm dierbaar en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom kunt u tegenwoordig uw huisdieren verzekeren. Hiermee bent u verzekerd voor een groot aantal medische kosten die gemaakt moeten worden om uw hond of uw kat weer beter te maken!

Meer hierover?


pic

Vergoedingen en vouchers: waar heeft u recht op in de coronacrisis?

Dat de crisis ons in zijn greep heeft is voor iedereen duidelijk! Voor de coronacrisis keken we allemaal massaal uit naar de vooruit geboekte vakanties. Door de vele maatregelen en risico’s kunnen velen niet doorgaan. Het vervelendste is, u heeft hoogstwaarschijnlijk al wel betaald! Betekent het dan dat u kan fluiten naar uw centen? Welke rechten heeft u?

Meer hierover?

 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl