MKB verzekeringen

Als ondernemer wilt u vooral continuïteit. Want zonder voortgang van uw bedrijf geen omzet, zonder omzet geen bedrijf. Om zelf risico’s in te schatten en uw financiële toekomst zeker te stellen, dient u elk proces binnen uw onderneming in kaart te hebben en heeft u veel kennis nodig over de wet- en regelgeving. Naast productieprocessen en de daarbij komende risico’s dient er rekening gehouden te worden met personeel (Employee Benefits / Verzuim).

Risicomanagement

Risico’s managen is een belangrijk onderdeel van uw taak als ondernemer. U wordt geacht bedreigingen af te wegen tegen opbrengsten en kosten en op basis daarvan strategische beslissingen te nemen. U probeert risico’s op het gebied van schade of aansprakelijkheid zoveel mogelijk te voorkomen. Daarnaast neemt u preventieve maatregelen, mits de kosten niet te hoog zijn in vergelijking met de schade die u wilt voorkomen. U verzekert dus veelal alleen die risico’s die u niet kunt beperken of vermijden of die te groot zijn om zelf te dragen. Met de schades die u (beter) zelf kunt dragen, houdt u financieel rekening.

Risicomanagement is een vak waarin wij als geen ander thuis zijn. Wij weten risico’s te herkennen, in kaart te brengen en doelgerichte (verzekerings)oplossingen te leveren. U mag rekenen op een advies op maat voor een zorgvuldig en kostenefficiënt risicobeleid, waarin aandacht is voor preventie, eigen risico en verzekeringen. Na een grondige risico-analyse dekken wij alleen de voor u belangrijke bedrijfsrisico’s af. Zo heeft u de zekerheid dat u onder alle omstandigheden adequaat verzekerd bent en eventueel kleine risico’s in kaart heeft zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Schadeverzekeringen

AansprakelijkheidBedrijfsgebouwenBedrijfsschade
BeroepsaansprakelijkheidComputer -en elektronicaConstruction AllRisks
ContaineropleggerEigen vervoerExtra kosten
GarageGeldGlas
GoederentransportInventaris en goederenLandbouwwerktuigen
LandmateriaalMilieuschadeMotor
PersonenautoRechtsbijstandReconstructiekosten
SchadeverzekeringVervoerders aansprakelijkheidVrachtauto
Wagenpark

Zorg en inkomen

ArbeidsongeschiktheidCollectieve ongevallenCollectieve zorg
Collectieve WIAWIA bodemverzekeringVerzuimverzekering
WGA eigenrisicoverzekeringWGA excedentverzekering
 
Webdesign en optimalisatie door Design & Media Oldenzaal