MKB verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit spreekwoord kent u hoogstwaarschijnlijk. Er wordt van u verwacht dat u zich zelf als ondernemer zijnde tot in de puntjes verzekerd. Dit geldt hetzelfde voor uw onderneming.

Als ondernemer wilt u graag continuïteit, want zonder continuïteit geen ondernemen. Dit snappen wij als geen ander. Er wordt van u verwacht zelf de risico’s in te schatten en uw financiële toekomst veilig te stellen. Om dit te kunnen doen heeft u veel kennis nodig van de wet- en regelgeving.

Wij snappen dat dit niet het makkelijkste stuk is van ondernemen. Daarom zit u hier aan het goede adres.

Risico management

Risico’s managen is een belangrijke taak voor de ondernemer. Er wordt verwacht bedreigingen af te wegen tegen opbrengsten en kosten en op basis daarvan beslissingen te nemen. Wij snappen dat u deze risico’s zoveel mogelijk wilt voorkomen en laat u hiervoor precies op het juiste adres zijn.

Risicomanagement is een vak waar wij als geen ander thuis in zijn. Wij herkennen risico’s, weten deze in kaart te brengen en daarop doelgerichte oplossingen te vinden. U mag advies op maat verwachten voor een zorgvuldige en kostenefficiënt risicobeleid, waarin aandacht voor preventie, eigen risico en verzekeringen is. Na een grondige analyse dekken wij de voor u belangrijke bedrijfsrisico’s af. Wij bieden u de zekerheid dat u adequaat bent verzekerd en u heeft de risico’s in beeld, hierdoor komt u niet voor verwachtingen te staan.

Waarom starters voor ons kiezen?

Maak ook een GRATIS afspraak

  • Gratis en vrijblijvend eerste gesprek
  • Duidelijke en snelle communicatie
  • Binnen twee werkdagen een afspraak
  • Gespecialiseerd in startershypotheken
  • Altijd een geschikte hypotheek voor jou
  • Een beoordeling van 9.9 bij advieskeuze

Servion Hypotheken

Tell a Friend

Lekker dineren?
...Tell a Friend!

Help een vriend, kennis of
familielid met het besparen
op zijn of haar financiële
lasten en ontvang zelf een cadeaubon.

Iemand aandragen?
 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl