Een dag naar het strand: zijn je waardvolle spullen verzekerd?

Waardevolle spullen zoals je portemonnee of smartphone zijn vaak een blok aan het baan, want waar laten we ze? Velen laten ze op hoop van zegen onder hun handdoek liggen. Echter, heeft niet iedereen de intentie om te genieten van een heerlijke zonnige dag, maar juist de focus op jouw waardevolle spullen. Wat kun jij doen om diefstal te voorkomen en tot waaraan toe ben je verzekerd?

Ben jij hiervoor verzekerd?
Wij adviseren je geheel vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend en gratis advies!

Voor particulieren, ondernemers en het MKB

Geheel vrijblijvend • Lees hier onze privacybeleid

Onze dienstverlening tijdens de coronaperiode

De overheid heeft besloten dat de maatregelen met betrekking tot het virus versoepeld kunnen worden. Dit betekent dat wij weer aanwezig zijn op kantoor. Dit doen wij afwisselend in teams van maximaal 5 personen.

Voor jou verandert er niet veel! Wij blijven altijd nog digitaal bereikbaar en zullen nu op gepaste afstand en volgens de maatregelen ook weer gesprekken kunnen inplannen op ons kantoor.

Inhoud van deze nieuwsbrief:

  • Foodmaster Almelo kiest voor Servion Financieel Advies
  • Tip: Sluit voor een langer termijn het financiering voorbehoud af
  • Een dag naar het strand: zijn je waardevolle spullen verzekerd?

Nieuwsbrief juni


Foodmaster Almelo kiest voor Servion Financieel Advies

In mei dit jaar lanceerde ondernemer Robert Jan Steenhagen Foodmaster Almelo. Een delivery-only cafetaria. Vanuit het pand aan de van den Broekeweg, tegenover de Sligro bezorgd Foodmaster in een groot gedeelte van Almelo en omstreken. Foodmaster Almelo heeft gekozen voor de dienstverlening van Servion Financieel Advies op het gebied van verzekeringen omdat zij net als ons dat extra beentje voor zetten “aldus Robert Jan”. Natuurlijk zijn wij als Servion trots om deze mooie ondernemende club te faciliteren op het gebied van risico’s. Tijd voor champagne én een goed gesprek!

Meer hierover?


pic

Tip: Sluit voor een langer termijn het financiering voorbehoud af

Huizenkopers doen er verstandig aan om in de ontbindende voorwaarden, in de koopovereenkomst, een extra lang termijn op te nemen voor het voorbehoud financiering. Doordat er de afgelopen maanden een topdrukte is geweest bij hypotheekverstrekkers, kan het namelijk langer duren voordat de hypotheekaanvraag is goedgekeurd.

Meer hierover?


pic

Een dag naar het strand: zijn je waardvolle spullen verzekerd?

De zomer staat weer voor de deur en we hebben gelukkig al een aantal dagen kunnen genieten van het mooie weer. Aangezien we deze zomer hoogstwaarschijnlijk niet naar onze vakantiebestemmingen kunnen gaan, zullen activiteiten in Nederland sneller overwogen worden. Met dit mooie weer is het al snel druk op de Nederlandse stranden of recreatieplassen.

Meer hierover?

 
#wijleverenmooiwerk met designenmedia.nl